Οκτώβριος 2014

14.000.000 ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ!!! Όλη η Ελλάδα τζογάρει!

Ποιος θα είναι ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ που θα κερδίσει τα 14.000.000 ευρώ που θα μοιράσει το ΤΖΟΚΕΡ στην επόμενη κλήρωση;

Ο τρελός χαμός γίνεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπου φρενήρεις τζογαδόροι και μη, σπεύδουν να συμπληρώσουν δελτία με την ελπίδα της νίκης. Τα μαζεμένα ΤΖακ Ποτ είχαν ως αποτέλεσμα στην επόμενη κλήρωση το παιχνίδι να μοιράζει αυτό το απίστευτο ποσό.

Ακόμα βέβαια δεν έχει σπασει το ρεκόρ του Απριλίου του 2010, όταν είχαν κληρωθεί 19.200.000 ευρώ. Τότε είχαν μοιραστεί το ποσό τρεις υπερτυχεροί.

Παρήγγειλε πίτσα στην Αστυνομία για να τους ειδοποιήσει πως έχει πρόβλημα.

Ένα διαφορετικό τηλεφώνημα έλαβε η Άμεση Δράση στην Αμερική. Μία γυναίκα που την κακοποιούσε ο σύζυγός της, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία, και βρήκε αυτόν τον ομολογουμένως ευφάνταστο τρόπο: πήρε τηλέφωνο και προσποιήθηκε πως παράγγελνε πίτσα!

Τον διάλογο έδωσαν στην δημοσιότητα απομαγνητοφωνημένο οι αστυνομικοί. Αρχικά, νόμιζαν πως ήταν φάρσα, αλλά δεν ήταν... Δείτε πως τους ειδοποίησε:

Πέθανε η Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της Βέφας Αλεξιάδου.

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό, πέθανε τα ξημερώματα της η Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας, Βέφας Αλεξιάδου. Η Αλεξία Αλεξιάδου "έφυγε" από τη ζωή στον ύπνο της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οι οικείοι της εικάζουν πως έπαθε ανακοπή καρδιάς μετά από μία κρίση άσθματος, αλλά τα αποτελεσματα της νεκροψίας, που έγινε σήμερα, θα αποκαλύψουν τα πραγματικά αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας. Δυστυχώς, η κ.Αλεξιάδου, αφήνει πίσω της και τις δύο ανήλικες κόρες της που υπεραγαπούσε, ηλικίας 17 και 10 ετών.

Φυσικά αποσμητικά χώρου

Τα χειροποίητα αποσμητικά χώρου κερδίζουν συνέχεια έδαφος έναντι των χημικών το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό έχει συμβάλει η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τα χημικά προϊόντα, αλλά και η οικονομική κρίση, η οποία μας οδηγεί αναγκαστικά σε πολύ πιο φτηνές επιλογές.

Μια πολύ καλή επιλογή για να αρωματίσετε φυσικά τον χώρο σας, είναι ότι έχετε σπίτι σας ήδη. Εμένα, για παράδειγμα, μου αρέσει πάρα πολύ το άρωμα του πορτοκαλιού και της κανέλας. Είναι γλυκό, με ηρεμεί, ταιριάζει με τον χώρο και έχω πάντα αυτά τα υλικά στο σπίτι.

Την γλύτωσαν τελικά οι Dolce και Gabbana

Την γλύτωσαν τελικά οι σχεδιαστές μόδας Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα στο Ανώτατο Ιταλικό Δικαστήριο. Οι δυό τους κατηγορούνταν για φοροδιαφυγή και για την ίδια υπόθεση, πέρυσι, στις 30 Απριλίου, το εφετείο του Μιλάνου είχε καταδικάσει τους δυο παγκοσμίου φήμης μόδιστρους σε φυλάκιση ενάμιση έτους.

O Brad Pitt έφτυσε τον Zach Galifianakis

Τί να πούμε για τον Zach Galifianakis και την εκπομπή του"Between Two Ferns"; Για την ακρίβεια ότι και να πούμε είναι λίγο. Έχουν πάει εκεί καλεσμένοι όλοι. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι! Μέχρι και ο πλανητάρχης, Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτή τη φορά καλεσμένος του εκεντρικού παρουσιαστή ήταν ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος μίλησε με τον Ζακ Γαλιφιανάκη για πολλά ζητήματα μεταξύ των οποίων και την Αντζελίνα Τζολί.

Καναδάς: Νεκρός στρατιώτης μετά από πυροβολισμούς έξω από το κοινοβούλιο

Δυστυχώς, ο άτυχος στρατιώτης ο οποίος πυροβολήθηκε από ένοπλο στο Μνημείο Πεσόντων, ακριβώς έξω από το κοινοβούλιο του Καναδά στην Οττάβα, φαίνεται πως υπέκυψε στα τραύματά του. Την ανακοίνωση αυτή έκαναν τα διεθνή μέσα που επικαλούνται ανακοίνωση της αστυνομίας της Οττάβα.

Η άνοδος και η πρώση του Oscar Pistorius!

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε τελικά ο διάσημος παραολυμπιονίκης Oscar Pistorius, επειδή σκότωσε την αγαπημένη του Reeva Steenkamp. Ο ίδιος άκουσε την ετυμηγορία και ξέσπασε σε κλάματα.

O Pistorius, o οποίος στην σύντομη καριέρα του, άφησε ιστορία στον χώρο του αθλητισμού, έμελε να τα χάσει όλα όταν πάτησε την σκανδάλη. Ο 27χρονος Νοτιοαφρικάνος, γνωστός στους στίβους και ως Blade Runner, ήταν ο γρηγορότερος άνθρωπος χωρίς πόδια που αγωνίστηκε ποτέ. Με πλήθος μεταλλίων και ρεκόρ στο ενεργητικό του.

Σοκ! Σε καραντίνα ολόκληρο νηπιαγωγίο στο Τέξας, για έμπολα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει εισέλθει η περιοχή της κοινότητας Wortham, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο έχει μπεί σε καραντίνα όταν 17 παιδιά εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα, που παραπέμπουν σε Έμπολα. Πιστεύεται πως τα παιδιά εκτέθηκαν στον ιό όταν μοιράστηκαν την αίθουσα με παιδιά από την Λιβερία που ήταν σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών.

Πολύχρωμα κτήρια!

Για κάποιο λόγο, ο περισσότερος κόσμος μοιάζει να μην αντέχει τον πειραματισμό στα χρώματα των κτηρίων. Κανείς δεν τολμάει να βάλει χρώμα στο εξωτερικό του κτηρίου του. Με τις αποχρώσεις του άσπρου, του μπεζ, του γκρί να έχουν εξαντληθεί. Κι όμως, κάθε φορά βγαίνουν κι άλλες.

Περιοριζόμαστε στο να βάζουμε χρώμα στα σαλόνια ή τα υπνοδωμάτιά μας, γιατί μας αρέσουν τα χρώματα αλλά μάλλον ντρεπόμαστε να το δείξουμε.

Σελίδες