Απρίλιος 2015

Στο νοσοκομείο “Ελπίς” εισήχθη η Αλέκα Παπαρήγα!

Δυστυχώς, η πρώην Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, εισήχθη στο νοσοκομείο “Ελπίς”, χθες, Τετάρτη. Το άκουσμα αυτής της είδησης τρόμαξε πολλούς, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι το πολύ ανησυχητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ.Παπαρήγα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένες εξετάσεις. H κατάσταση της υγείας της είναι καλή και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

"Ατύχημα" για την Κάιλι Μινόγκ σε εκδήλωση γνωστής μάρκας εσωρούχων!

Λαμπερή και απαστράπτουσα, η Κάιλι Μινόγκ πήγε σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωνε η εταιρεία των γνωστών εσωρούχων Sloggi.

Κάθισε αναπαυτικά σε μια μοβ βελούδινη πολυθρόνα και κάποια στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, άνοιξε τα πόδια της, θυμίζοντας μας κάτι από «Βασικό ένστικτο». Το ροζ παλ εσώρουχο της Αυστραλιανής τραγουδίστριας φάνηκε.

Η ερώτηση είναι αν αυτό έγινε άθελα της ή ηθελημένα, μιας και όπως βλέπετε, όλα είναι ασορτί, βρακί, φόρεμα, πολυθρόνα... Δεν μας χάλασε πάντως...

Δραματική τροπή στην υπόθεση της εξαφανισμένης 4χρονης. Εμπλέκεται και ο πατέρας!

Δραματική τροπή στην υπόθεση της εξαφανισμένης 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα. Ξανικά μπήκε στην εξίσωση και ο επίσης Βούλγαρος, βιολογικός της πατέρας.

Μετά την παράξενη χθεσινή κατάθεση της μητέρας της μικρής, η αστυνομία προέβη σε κατ' αντιπαραβολή εξέταση και τους δύο γονείς του 4χρονου κοριτσιού. Πρώτος φαίνεται να έσπασε κατά την ανάκριση ο 27χρονος τοξικομανής πατέρας της 4χρονης Άννυ.

Συγκεκριμένα, ομολόγησε πως εμπλέκεται κι εκείνος στην εξαφάνιση του παιδιού του. Λέει πως το έχει κρύψει, για να μην του το πάρει η 25χρονη μητέρα του και φύγει ή το πουλήσει.

Βρετανία: Έρχεται το βασιλικό μωρό με δώρα 1.000.000.000 λίρες!

Η γέννηση του δεύτερου μωρού της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα τέλη του μήνα, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πολιτών!

Αυτό είναι το πιο χλιδάτο ελικόπτερο που υπάρχει!!!

Το έχουν χαρακτηρίσει και ως «η λιμουζίνα των ουρανών»! Και πιστεύω πως μπορείτε να καταλάβετε το γιατί, μόνο που το βλέπετε. Το ελικόπτερο δεν είναι ένα προσιτό μέσο μεταφοράς, εξ΄ορισμού. Κι όμως, ακόμα και στα ελικόπτερα υπάρχουν κάποια που είναι πιο χλιδάτα από άλλα. Δείτε τα χαρακτηριστικά του:

Στο εσωτερικό του ελικοπτέρου περιλαμβάνεται μια ευρύχωρη καμπίνα 8,2 τ.μ., στην οποία μπορούν να μπουν μέχρι και 20 επιβάτες. Το χλιδάτο ελικόπτερο μπορεί να διανύσει την έως και 575 μίλια χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα καυσίμων και να ταξιδέψει με μέγιστη ταχύτητα 178 μιλίων την ώρα.

Αυτό είναι το μωρό του Justin Timberlake και της Jessica Biel!

Ο Justin Timberlake και πανέμορφη γυναίκα του Jessica Biel, αποφάσισαν να μας συστήσουν τον νεογέννητο γιό τους! Πρόκειται για το πρώτο παιδί του ζευγαριού, αν και οι δυό τους είναι μαζί από το 2007.

Οι νέοι γονείς είναι τρισευτυχισμένοι. Δεν μπορούσαν να κρύψουν από τους θαυμαστές τους τον μικρό Silas κι έτσι, ο Timberlake δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αυτήν την φωτογραφία του πανέμορφου γιου του στην αγκαλιά της μαμάς, Jessica Biel.

O μικρός έχει γαλάζια μάτια και καστανόξανθα μαλλιά και κάτι μας λέει πως όταν μεγαλώσει θα κάψει καρδιές!

Παντρεύονται η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θέρου!

Επιτέλους! Εδώ και πολύ πολύ καιρό κυκλοφορεί αυτή η είδηση. Τόσο καιρό που πιστεύαμε πως δεν θα γίνει ποτέ στην πραγματικότητα. Ή πως όταν θα γινόταν, δεν θα το πιστεύαμε. Κι όμως, είναι οριστικό και προγραμματισμένο. Το είπε η ίδια.

Η Τζένιφερ Άνιστον παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle. H διάσημη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την γνωριμία της με τον αρραβωνιαστικό της Τζάστιν Θέρου και επιβεβαίωσε και τις φήμες για τον πολυσυζητημένο τους γάμο.

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις του νεκρού παράνομου ζεύγους της Σαλαμίνας!

Η ιστορία του τραγικού ζευγαριού από την Σαλαμίνα, συγκλονίζει. Ειδικά οι νέες λεπτομέρειες από το τραγικό έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα, έχουν αφήσει άφωνους όλους όσους τις ακούν.

Ο 35χρονος λιμενικός είχε στείλει sms στη γυναίκα του πριν αυτοκτονήσει. Της έγραφε πως «εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο»! Ο 35χρονος προηγουμένως είχε σκοτώσει τη 44χρονη ερωμένη του, μητέρα δυο κοριτσιών.

Απίστευτο: 26χρονη σκότωσε τον γιό της για να την συμπαθήσουν!

Το ακούσαμε κι αυτό! Μια 26χρονη γυναίκα, η Lacey Spears από τα προάστια της Νέας Υόρκης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, επειδή σκότωσε τον μόλις 5 ετών γιο της, χορηγώντας του υπερβολική ποσότητα αλατιού, με σκοπό να κάνει τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να την συμπαθήσουν!

Κύπρος: Εμφανίστηκε σπάνιο μαύρο φλαμίνγκο!

Στην Αλυκή Ακρωτηρίου στην Κύπρο εθεάθη ένα εξαιρετικά σπάνιο πτηνό, ένα μαύρο φλαμίνγκο. Το συγκεκριμένο θεωρείται μοναδικό στο είδος του και σύμφωνα με ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, ελάχιστοι άνθρωποι έχουν κατορθώσει να το δουν και να το φωτογραφίσουν.

Τελευταία φορά το είχαν δει το 2014 στο Ισραήλ, αλλά είχαν χαθεί τα ίχνη του για ένα διάστημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για μια εξαιρετική σπάνια περίπτωση φλαμίνγκο, το οποίο εκτιμάται πως, λόγω μιας γενετικής ανωμαλίας, παράγει περισσότερη ποσότητα μελανίνης με αποτέλεσμα να αποτυπώνεται το μαύρο χρώμα.

Σελίδες