Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις του νεκρού παράνομου ζεύγους της Σαλαμίνας!

Η ιστορία του τραγικού ζευγαριού από την Σαλαμίνα, συγκλονίζει. Ειδικά οι νέες λεπτομέρειες από το τραγικό έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα, έχουν αφήσει άφωνους όλους όσους τις ακούν.

Ο 35χρονος λιμενικός είχε στείλει sms στη γυναίκα του πριν αυτοκτονήσει. Της έγραφε πως «εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο»! Ο 35χρονος προηγουμένως είχε σκοτώσει τη 44χρονη ερωμένη του, μητέρα δυο κοριτσιών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους, με τα στοιχεία να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη είχε ζητήσει από τον 35χρονο να συναντηθούν με σκοπό να του ζητήσει να χωρίσουν.

Ο 35χρονος και η 44χρονη συναντήθηκαν κάπου έξω από το κέντρο του νησιού και οι Αρχές πιστεύουν ότι στη συνέχεια ο λιμενικός οδήγησε τη γυναίκα στο γκαράζ του, με το πρόσχημα να συνεχίσουν την συζήτησή τους και εκεί επήλθε το μοιραίο.

Η έγκυος σύζυγος του 35χρονου ήταν αυτή που εντόπισε τον άνδρα της και την 44χρονη ερωμένη του νεκρούς, μέσα στο αυτοκίνητό που βρίσκονταν στο γκαράζ του σπιτιού τους.