Ιανουάριος 2015

Αυτά είναι! Τσακώνονται για τα γραφεία στη Βουλή!

Ο κακός χαμός στη Βουλή, όχι για κανένα νομοσχέδιο, αλλά για τα γραφεία τους! Επτά κόμματα, οι Πρόεδροι τους, τέσσερεις πρώην Πρωθυπουργοί αλλά και κάμποσοι πρώην Πρόεδροι της Βουλής θα πρέπει να στριμωχτούν για να χωρέσουν.

Ποιος είδε τον Βενιζέλο και δεν τον φοβήθηκε πάντως, όταν ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να πιάσει γραφείο κοντά στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών. Απλά, έστειλε τα προσωπικά του αντικείμενα και το "καπάρωσε"!

Sofia Vergara: Θα κάνει παιδί με παρένθετη μητέρα

H σούπερ σέξυ Κολομβιανή σταρ Sofia Vergara, αν και στα 42 της πια χρόνια, θέλει πάρα πολύ να αποκτήσει παιδί. Για το λόγο αυτό έχει καταψύξει τα ωάριά της. Αν ισχύουν τουλάχιστον τα όσα μας ενημερώνει το περιοδικό «In Touch».

Facebook: Δείτε ποιοί είναι οι μισθοί των υπαλλήλων του!

Το Facebook έχει μέχρι σήμερα συνολικά 8.300 εργαζόμενους και σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέσα στους επόμενους μήνες θα προσλάβει ακόμα 1.200 υπαλλήλους. Όλα αυτά για να μπορέσει να συνεχίσει να είναι στην πρώτη θέση.

Μια τέτοια εταιρεία πρέπει να προσέχει να είναι χαρούμενοι οι υπάλληλοί της. Και τι κάνει πιο ευτυχισμένους τους υπαλλήλους από το να είναι ικανοποιημένοι από τις αποδοχές τους! Η εταιρία Glassdoor έδωσε στη δημοσιότητα τους ετήσιους μισθούς 15 ειδικοτήτων του Facebook.

ΒΒC: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με πολιτικούς σεισμούς

Το βρετανικό ειδησιογραφικό δίκτυο BBC, φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του άρθρο του ανταποκριτή του για διεθνή θέματα Μάικλ Γούλντριτζ, με τίτλο «Ημέρα της Δημοκρατίας: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με πολιτικούς σεισμούς».

Ο Γούλντριτζ επικαλείται έρευνα του Economist, σύμφωνα με την οποία η άνοδος λαϊκιστικών κομμάτων, κάποια εκ των οποίων θα ανέλθουν εντός του 2015 στην εξουσία, θα υποχρεώσει τα μεγάλα κόμματα να συνάψουν συμμαχίες, που στο παρελθόν θεωρούνταν αδιανόητες. Όπως επισημαίνει, η «κρίση δημοκρατίας» στην Ευρώπη είναι το χάσμα ανάμεσα στην ελίτ και τους ψηφοφόρους.

5χρονη τα βγάζει πέρα με 6 πιτ μπουλ

Αντίθετα με το τι πιστεύουν πολλοί, το να εκπαιδεύσεις σκυλιά δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο.

Είναι εντυπωσιακό όμως να βλέπεις ένα μικρόσωμο κοριτσάκι μόλις 5 χρόνων, να μπορεί να δώσει παραγγέλματα σε 6 ενήλικα σκυλιά, και μάλιστα όταν αυτά είναι ενήλικα αρσενικά πιτ μπουλ, που θεωρητικά είναι ιδιαίτερα άγρια.

Αυτή είναι η πιο όμορφη βιβλιοθήκη του κόσμου!

Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει τις σκάλες στην Παλιά Βιβλιοθήκη στην Ολλανδική Βουλή των Αντιπροσώπων.

Δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοθαυμάσει σε αυτή την εικόνα: την εξωπραγματικά όμορφη σκάλα ή την τέχνη της φωτογράφου που τα απεικόνισε υπέροχα;

Τα βιβλία που βλέπετε σε αυτή την σπάνιας ομορφιάς βιβλιοθήκη είναι οι επίσημοι φάκελοι των επίσημα καταγεγραμμένων κοινοβουλευτικών διαδικασιών του Γραφείου Πληροφόρησης και συζητήσεις του Κοινοβούλιο. Οι απομαγνητοφωνημένες συνεδριάσεις αυτές, αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη του πρώην Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ανακάλυψαν σπάνιο μέταλλο από την Ατλαντίδα;

Ιταλοί βρήκαν ένα σπάνιο μέταλλο σε αρχαιοελληνικό ναυάγιο, το οποίο πιθανολογούν πως είναι της Ατλαντίδας!

Στις ακτές της Σικελίας, οι ερευνητές ανακάλυψαν 39 ράβδους του "μετάλλου της Ατλαντίδας" σε αρχαιοελληνικό ναυάγιο. Πρόκειται για ένα σπάνιο χυτό ορείχαλκο, ο οποίος σύμφωνα με περιγραφές του φιλοσόφου Πλάτωνα προέρχεται από την μυθική πόλη της Ατλαντίδας.

Ο υπεύθυνος του τμήματος θαλάσσιων ερευνών στη Σικελία, Σεμπαστιάνο Τούσα, δήλωσε στο Discovery News πως τίποτα παρόμοιο δεν έχει βρεθεί ποτέ, τονίζοντας έτσι την σημαντικότητα της ανακάλυψης αυτής.

Η Cameron Diaz παντρεύτηκε!

Το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηηη!!! Κι όχι όποιο κι όποιο κορμί! Την απίστευτη κορμάρα της Cameron Diaz η οποία φαίνεται πως παντρεύτηκε τελικά με τον Benji Madden.

Προχθές το πρωί άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες, πως η διάσημη, 42χρονη πια, ηθοποιός Cameron Diaz και ο όχι και τόσο διάσημος μουσικός, Benji Madden, ετοιμάζονταν να παντρευτούν το ίδιο βράδυ.

Μόλις λίγες μέρες πριν το ζευγάρι είχε ανακοινώσει επισήμως τον αρραβώνα του και τη Δευτέρα όλα δείχνουν πως παντρεύτηκαν στο σπίτι της ηθοποιού στην Καλιφόρνια.

64Χρονος Κύπριος παντρεμένος με δύο γυναίκες!

Ένας 64χρονος Κύπριος, παντρεμένος εδώ και χρόνια με Κύπρια, χόρεψε ξανά τον χορό του Ησαΐα στην Κίνα με μία Κινέζα 48 χρονών, την οποία μάλιστα βοήθησε να έρθει στην Κύπρο.

Ο κύριος αυτός, ζούσε με την γυναίκα του σε ένα χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Η νέα σύζυγος μετά την εγκατάστασή της στην Κύπρο, έμενε στη Λεμεσό. Καμία από τις δύο γυναίκες δεν ήξερε την ύπαρξη της άλλης, έως ότου η διγαμία αποκαλύφθηκε από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στη Λεμεσό.

Σελίδες