Ιούνιος 2017

Η νεαρότερη CEO της Αυστραλίας είναι μια...16χρονη Ελληνίδα!

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, όμως η Αλεξάνδρα Κιτίνα έχει ήδη κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο της Αυστραλίας.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η έφηβη που έλκει την καταγωγή της από την Λήμνο και το Καστελόριζο, έχει ήδη στο ενεργητικό της δύο επιτυχημένες εταιρίες, ενώ θεωρείται πλέον η νεότερη διευθύνουσα σύμβουλος (CEO) που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία.

Γιατί πρέπει να επιστρέψει το Όσκαρ ο Leonardo DiCaprio;

Το 2016, ο Leonardo DiCaprio κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στην ταινία, “The Revenant” για πρώτη φορά στην καριέρα του...

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν έχω συζητήσει κάποια πρόταση»

Για το αν έχει δεχτεί προτάσεις για την τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν έχω συζητήσει κάποια πρόταση και δεν θα το πω απλώς για να το πω. Είναι πολύ γεμάτη η ζωή μου, από την άλλη, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για την τηλεόραση, δεν έχω αυξημένες ελπίδες, γι' αυτό προσπαθώ να παλέψω στη ζωή μου όπως μπορώ, με πράγματα που μπορώ να ορίσω λίγο καλύτερα εγώ. Η δουλειά μου είναι στην τηλεόραση, όπου είμαι από 19 χρόνων, αισθάνομαι πολύ οικεία... Επικοινωνώ, όμως, με τον κόσμο μέσα από το κανάλι μου», λέει στη Real.

Λάουρα Νάργες: Το το νέο, ανανεωμένο look της:

Mπορεί η Λάουρα Νάργες να επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο με ράστα, όμως ήδη τα αποχωρίστηκε, ανανεώνοντας ξανά την εμφάνισή της.

Πριν λίγες ώρες, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram με το νέο της look, ωστόσο, οι αλλαγές δεν τελείωσαν εκεί, αφού έκανε και ένα νέο piercing στο αυτί της. Μάλιστα, το πήρε απόφαση ύστερα από... 12 χρόνια σκέψης, όπως η ίδια ανέφερε στη λεζάντα.

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η πρόταση που μου έγινε από το X-factor ήταν δελεαστική»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για το X-factor και τα νέα παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους.