Ιανουάριος 2021

Ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ δημοσίευσε ιδιωτικές επιστολές επειδή ένιωθε «κακοποιημένος» από τον τύπο

Ο απομακρυσμένος πατέρας Τόμας της Μέγκαν Μάρκλ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξήγησε τι τον οδήγησε να διαρρεύσει μια ιδιωτική επιστολή από την κόρη του στον Τύπο.

Το 2019, ο Τόμας, 76 ετών, επέτρεψε να δημοσιευτεί μια ιδιωτική επιστολή από την κόρη του από την εφημερίδα Mail on Sunday και στον ιστότοπο του MailOnline μετά την ένταση μεταξύ του και της κόρης του.

Ο Meghan, 39 ετών, μήνυσε τώρα εκδότες Associated Newspapers για εισβολή της ιδιωτικής ζωής και της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων για τα πέντε άρθρα που περιελάμβαναν τμήματα της χειρόγραφης επιστολής.

Η γιαγιά, 77 ετών, και ο σύζυγός της, 22, που συναντήθηκαν στην κηδεία του γιου της και οι δύο έχουν Covid-19

Μια 71χρονη γιαγιά που παντρεύτηκε έναν 17χρονο όταν τον συνάντησε στην κηδεία του γιου της, αποκάλυψε ότι και οι δύο έχουν το Covid-19.

Η Almeda και ο Gary Hardwick, που είναι τώρα 77 και 22 αντίστοιχα, μπήκαν στο TikTok για να πουν στους θαυμαστές τους ότι είχαν πέσει θύματα του ιού αλλά είχαν μόνο «ήπια συμπτώματα».

Οι δύο έκαναν τα πρωτοσέλιδα όταν παντρεύτηκαν το 2015 μετά τη συνάντησή τους στην κηδεία του γιου της Almeda, Robert, 45 ετών, ο οποίος πέθανε μετά από κρίση.