Γιώργος Μαζωνάκης: «Η πρόταση που μου έγινε από το X-factor ήταν δελεαστική»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για το X-factor και τα νέα παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους.

«Η κάθε εποχή διαθέτει τις δικές της συνήθειες και τα δικά της δεδομένα. Τότε που βγήκα εγώ στον χώρο υπήρχε μια οργανωμένη δισκογραφία με ανθρώπους έμπειρους που ήταν κυνηγοί ταλέντων. Επίσης, δεν υπήρχε αυτή η πολυσπερμία του χώρου που καμιά φορά πλέον γίνεται και μπάχαλο. Από την άλλη, στην εποχή μας τα talents show προσφέρουν καταρχήν μια δυνατότητα για ένα εισιτήριο, το αν θα τα καταφέρεις ή όχι από εκεί και πέρα είναι θέμα πολλών παραγόντων» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Σημασία δεν έχει η δημοσιότητα των 5 λεπτών που λέμε, αυτό που μετράει είναι η διαρκής παρουσία στα πράγματα συνοδευόμενη από μια διαρκή πρόοδο. Με τη δημοσιότητα δεν μπερδεύονται μόνο τα παιδιά, μπερδεύονται και οι μεγάλοι καμιά φορά. Πιστεύω πάντα ότι το καθετί χρειάζεται μέτρο»

Ο ίδιος στα νέα παιδιά που συναντά τους λέει αυτό που πιστεύει και όχι αυτό που θέλουν να ακούσουν. «Ο καθέναν έχει την αγωνία του για να βρει τα βήματα του στον χώρο. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση γενικώς, γιατί καμιά φορά τα όνειρα δεν αρκούν, χρειάζεται και σωστοί προσανατολισμοί. Και επίσης, κάτι που το επαναλαμβάνω συχνά, δεν αρκεί μια καλή ιδέα ή ένα μικρό ταλέντο, απαιτείται να κατακτήσει το συνολικό πακέτο».

«Η πρόταση που μου έγινε από το X-factor ήταν δελεαστική, καθώς αντιλήφθηκα ότι γίνεται μια συγκεκριμένη δουλειά με καλούς συνεργάτες που στοχεύει σε αυτό που σου είπα πριν, το "πακέτο". Επίσης, δεν υπήρξα ποτέ δογματικός στη ζωή μου, διατηρώ το δικαίωμα να εξετάζω και να επανεξετάζω τα πάντα, αρκεί αυτό να γίνεται με σύνεση και ελεύθερη βούληση».