Μάιος 2019

Τέλος το «Στην Υγεια μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπωε όλοι μας γνωρίζουμε είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός, με μεγάλη εμπειρία και επιτυχία στο χώρο. Είναι όμως και ένας καταπληκτικός παρουσιαστής, που με την εκπομπή Στην Υγειά Μας έχει κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης και έχει κρατήσει συντροφιά και παρέα, άπειρα Σαββατόβραδα σε όλο τον κόσμο.

Τι γίνεται όμωε με αυτήν την εκπομπή; Θα την κόψουν;

Η βασίλισα της Soul και οι 3 ..... διαθήκες!!!

Η γνωστή σε όλους μας Αρίθα Φράνκλιν, έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο που μας πέρασε. Αρχικά ο οικογενειακός της κύκλος, είπε ότι δεν είχε αφήσει καμία διαθήκη.

Έλα όμως που βρέθηκε, όχι μια αλλά τρείς διαθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν στο σπίτι της τρεις διαφορετικές διαθήκες, οι δύο από αυτές σε ένα ντουλάπι, το οποίο ήταν κλειδωμένο και η τρίτη ήταν κρυμμένη κάτω από του σαλονιού τα μαξιλαράκια.

Αυτή είχε την πιο πρόσφατη ημερομηνία.

Ο Dan Ackroyd των Ghostbusters λέει ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ - και θέλουν σεξ με τις ανθρώπινες γυναίκες!

Ο αστέρας των Ghostbusters Dan Ackroyd είναι πεπεισμένος ότι οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ - και ότι θέλουν να κάνουν σεξ με τις γυναίκες. Ο ηθοποιός λέει ότι είδε τέσσερα UFOs και ότι οι περισσότεροι εξωγήινοι που περνάνε από τη Γη είναι απλώς τουρίστες που έρχονται να "κοιτάξουν τον όμορφο πλανήτη".