Ο Dan Ackroyd των Ghostbusters λέει ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ - και θέλουν σεξ με τις ανθρώπινες γυναίκες!

Ο αστέρας των Ghostbusters Dan Ackroyd είναι πεπεισμένος ότι οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ - και ότι θέλουν να κάνουν σεξ με τις γυναίκες. Ο ηθοποιός λέει ότι είδε τέσσερα UFOs και ότι οι περισσότεροι εξωγήινοι που περνάνε από τη Γη είναι απλώς τουρίστες που έρχονται να "κοιτάξουν τον όμορφο πλανήτη".

Ωστόσο, το αστέρι ανησυχεί ότι ορισμένοι εξωγήινοι θέλουν να βλάψουν τους ανθρώπους και να τους χρησιμοποιήσουν ως «εργαστηριακούς αρουραίους». Και ο Dan είναι πεπεισμένος ότι το 60% από εμάς ήδη γνωρίζουμε ότι είναι αλήθεια. Είπε στο Daily Star: "Η απόδειξη πρόκειται να ξεκινήσει ντρίμπλα έξω. Οι εξωγήινοι ενδιαφέρονται για τα ωάρια σας, τη θηλυκότητά σας, τα αναπαραγωγικά σας μέρη, το DNA σας. Θα ήθελαν να τραβήξουν αίμα και υγρό και θα ήθελαν να εμποτίσουν μια γυναίκα και να παράγουν ένα υβριδικό μωρό, αυτό είναι που σκαρώνουν εδώ». Πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι ορισμένοι εξωγήινοι είναι εδώ για να μας βλάψουν. Υπάρχουν πολλοί που έρχονται εδώ με κακοήθεις σκοπούς και θέλουν να μας χρησιμοποιήσουν ως εργαστηριακούς αρουραίους."

Ο ηθοποιός του Blues Brothers, 66 ετών, δεν είναι το μόνο αστέρι που μίλησε για τις εξωγήινες συναντήσεις τους. Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος των Rolling Stones star Ronnie Wood, Jo Wood, έχει μιλήσει ανοικτά για την πίστη της στην εξωγήινη ύπαρξη. Πρόσφατα εμφανίστηκε στο This Morning για να μιλήσει για το νέο της podcast Alien Nation.

Η Jo είπε ότι η γοητεία της με τον εξωγήινους ξεκίνησε γύρω στα 12 περίπου χρόνια όταν ο μπαμπάς της διάβαζε ένα περιοδικό με τίτλο 'Είναι Θεός ο Αστροναύτης;'
Η Jo, 64 ετών, δήλωσε στους οικοδεσπότες Holly Willoughby και Phillip Schofield για την ώρα που είδε ένα UFO στη Βραζιλία. Ήταν με τον Ronnie τη στιγμή που φώναξε για να βγει έξω επειδή είχε δει κάτι στον ουρανό. Είπε: «Πήγα έξω και εκεί πάνω από τη θάλασσα ήταν αυτή η μορφή που είχε φώτα που μόλις κατέβηκαν και αντανακλούσαν στη θάλασσα». Είπε ότι τα φώτα κατευθύνθηκαν στη μία πλευρά πριν εξαφανιστούν γρήγορα. "Την επόμενη μέρα ήμουν εκεί και σκέφτηκα" μόλις είδα ένα UFO "," είπε.

"Ήταν στο πρωτοσέλιδο των εφημερίδων ότι εκατοντάδες άνθρωποι είχαν δει το ίδιο πράγμα."