Ιανουάριος 2017

Άγαλμα προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο παλάτι του Κένσινγκτον

Ένα άγαλμα προς τιμήν της πριγκίπισσας Νταϊάνα πρόκειται να φιλοτεχνηθεί στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον με αφορμή την συμπλήρωση των είκοσι χρονών από τον θάνατο της.

Μάλιστα οι δύο γιοι της, πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι, βρίσκονται σε στάδιο αναζήτησης γλύπτη και προβλέπεται μέχρι το τέλος του έτους το άγαλμα να είναι έτοιμο και προσβάσιμο στο ευρύ κοινό.

Ο Φουστάνος αποκαλύπτει!

O πλαστικός χειρουργός των celebrities, Ανδρέας Φουστάνος, έδωσε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς αποφάσισε να γίνει γιατρός ενώ απάντησε και σε όσους έχουν πει πως δε χειρουργεί ο ίδιος!

Η Καίτη Γκρέυ τα βάζει με την Πάολα μετά τις δηλώσεις για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Σάλος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις δηλώσεις της Πάολας για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η τελευταία φωτογραφία της Michelle Obama από τον Λευκό Οίκο

Xθες η Michelle Obama, είχε τα γενέθλιά της και ευχαρίστησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όσους της έστειλαν ευχές!

Η σύζυγος του απερχόμενου προέδρου των Η.Π.Α δύο μέρες πριν φύγει από τον Λευκό οίκο, αποχαιρέτισε τον πλανήτη με μια φωτογραφία σκαλιά του Λευκού Οίκου, αγκαλιά με τα αγαπημένα της σκυλιά!

Δείτε με ποιον άντρα είναι ερωτευμένη η Ελένη Βιτάλη

Η Ελένη Βιτάλη είναι ερωτευμένη εδώ και επτάμισι χρόνια! Όσο για τον άντρα που έκλεψε την καρδιά της αγαπημένης ερμηνεύτριας; Είναι ο Τέλης Κουτσούκος, ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε συχνά πυκνά στα επαγγελματικά ραντεβού της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Τέλης Κουτσούκος γνώρισε την Ελένη Βιτάλη κατά τη διάρκεια μιας κούρσας με το ταξί του. Η συμπάθεια ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Το φλερτ ήρθε λίγο αργότερα και στη συνέχεια η Ελένη Βιτάλη κυκλοφορούσε μόνο με το ταξί του.

Κάνει πασαρέλα χωρίς σουτιέν η Στικούδη και κολάζει!

Την εποχή που ήταν μοντέλο και έκανε πασαρέλα νοστάλγησε όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε στα social media η Κατερίνα Στικούδη.

Η σέξι τραγουδίστρια φορώντας ένα λευκό σύνολο με παντελόνι και ανοιχτό σακάκι, χωρίς σουτιέν από μέσα έκανε catwalk και ανέβασε επικίνδυνα το θερμόμετρο!

Το εν λόγω βίντεο έχει ξεπεράσει τα 35.000 likes!

Σεξ, έρωτας ή χρήμα;

Η ασφάλεια είναι αυτή που κατά κύριο λόγο μας οδηγεί στο να επιλέξουμε το ταίρι μας. Κι αυτό δεν οφείλεται στην οικονομική κρίση, αλλά συνέβαινε ανέκαθεν, λένε οι ειδικοί.
Μπορεί να ζούμε στιγμές πάθους με άτομα που έχουμε ερωτευθεί, αδιαφορώντας για την ηλικία, το πορτοφόλι τους και τις συνήθειές τους, αλλά όταν πρόκειται για γάμο και συγκατοίκηση, ο κλήρος πέφτει σε όποιον μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια.

Η Μιμή Ντενίση θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων!

Η Μιμή Ντενίση, η οποία χρόνια τώρα δέχεται προτάσεις από διάφορα κόμματα να τα εκπροσωπήσει στη Βουλή, αποφάσισε...

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις

Μειωμένος ήταν φέτος ο εορταστικός τζίρος και οι έμποροι αναμένουν τις χειμερινές εκπτώσεις του 2017, προκειμένου να πάρουν μικρή ανάσα.

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Χειμερινές εκπτώσεις θα υπάρξουν πάλι το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, από Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ως Παρασκευή 10 Νοεμβρίου του 2017.

Όσον αφορά στις καλοκαιρινές εκπτώσεις και αυτές πραγματοποιούνται σε δύο περιόδους.