Απρίλιος 2016

Προστατευτικός δηλώνει ο Αποστόλης Τότσικας

Ο γνωστός ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας, μίλησε για την τεράστια επιτυχία του Μπρούσκο, το σήριαλ που πρωταγωνιστεί και αναφέρει πως θα συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν.

«Η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές μας στηρίζουν απίστευτα. Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η αγάπη του κόσμου δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ», τονίζει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Tags: 

Έτοιμοι να συγκατοικήσουν Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσώνης

Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσώνης είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο έρωτας και ο βήχας άλλωστε δεν κρύβονται, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσιεύει γνωστό περιοδικό από πρόσφατη έξοδό τους στο Dames στη Γλυφάδα, την περασμένη εβδομάδα, είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Μάλιστα, ο γνωστός μουσικός εξομολογήθηκε πρόσφατα πως ψάχνουν να βρουν σπίτι στα νότια προάστια για να στεγάσουν τον έρωτά τους, ενώ δεν αποκλείει σύντομα να κλείσει ραντεβού με την αγαπημένη του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Tags: 

Πολύτεκνος ο Σάκης Ρουβάς

Το πρωί της Πέμπτης ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Η σύντροφος του κορυφαίου Έλληνα star γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς Σάκης δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως ήταν μέσα την ώρα του τοκετού.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι γνωστό πως λατρεύει τα παιδιά, μα κανείς δεν περίμενε πως θα προσπαθήσει να «συναγωνιστεί» τον Γιάννη Πλούταρχο και την Ελένη Μενεγάκη, καθώς μέχρι ώρας μόνο αυτοί οι τρείς οικογένειες έχουν επιλέξει να αποκτήσουν τόσα παιδιά.

Tags: 

Selfie από την πρόβα τζενεράλε της Δέσποινας Βανδή για το Madwalk

Η πρόβα τζενεράλε του Μadwalk πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με οικοδέσποινα τη Δέσποινα…

Η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από τις πρόβες. Με ρόλεϊ στα μαλλιά, πόζαρε βγάζοντας μια selfie κι έγραψε στη λεζάντα: «Ετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο fashion music project!#madwalk16!».

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως η Δέσποινα θα έχει διπλό ρόλο στο συγκεκριμένο event. Καθώς, εκτός από την παρουσίαση του event θα δείξει στο κοινό την καινούργια της κολεξιόν με ρούχα.

Tags: 

Λυγίζει η Φουρέιρα δυο μήνες μετά από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του show «Bravo» της Ρούλας Κορομηλά και κλήθηκε να μιλήσει για τον Παντελή Παντελίδη.

«Τον Παντελή τον γνώρισα καλά γιατί δουλέψαμε μαζί και κάναμε μια σεζόν πάρα πολύ ωραία. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που πρέπει να μιλάμε για τους ανθρώπους που αγαπάμε, ενώ τους χάνουμε από τη ζωή μας. Τους ανθρώπους που αγαπάμε πρέπει να τους το δείχνουμε και να τους το λέμε συνέχεια. Ο Παντελής πήρε την αγάπη του κόσμου», είπε η τραγουδίστρια χαρακτηριστικά στην Ρούλα.

Tags: 

Ο Πάνος Κιάμος εξομολογεί τις προσπάθειες του να αδυνατήσει

Ο γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Κιάμος, χάρισε μία συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό που μιλάει για όλα και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις επικίνδυνες δίαιτες που έχει κάνει στην προσπάθεια του να αδυνατίσει γρήγορα.

Tags: 

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη εξομολογείται: «Το παιδί μου είναι ένα θαύμα»

Την Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξένησε, την Κυριακή 10 Απριλίου, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και, μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί δυσκολεύτηκε να αποκτήσει την κόρη της.

Tags: 

Ο Μάκης Δελαπόρτας μιλά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη διατροφή της

Επίσημη πρεμιέρα είχε χθες το βράδυ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο η παράσταση «Ευτυχείτε» που παρουσιάζει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρω1νό» που ήταν εκεί και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα με το αλκοόλ που είχε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν συνεχώς σε δίαιτα αλλά και στη Ρένα Βλαχοπούλου που είχε δίπλα της τους πιο ωραίους άντρες.

«Η Αλίκη δεν έτρωγε. Οι δίαιτες της ήταν απίστευτες. Αν πείναγε θα έτρωγε λίγο βραστό κοτόπουλο και νερό» αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Tags: 

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλά για τα συναισθήματά του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για το YFSF και το πώς βιώνει την εμπειρία του στο show. «Σε κάποια μικρή κλίμακα η διάθεση της μίμησης υπάρχει και στο επάγγελμα του ηθοποιού, τώρα όμως είναι πολύ πιο συγκεκριμένο αυτό που καλούμαστε να κάνουμε και σίγουρα έχει. μεγάλο ενδιαφέρον».

Θεωρεί επίσης ότι το σημαντικό για το διαγωνιζόμενο είναι: «Να πιάσει έναν πολύ μικρό παλμό αυτού που θα ενσαρκώσει, να μπει μέσα στην ψυχοσύνθεση του και να δώσει την αίσθηση που έδινε εκείνος».

Tags: