Ο Πάνος Κιάμος εξομολογεί τις προσπάθειες του να αδυνατήσει

Ο γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Κιάμος, χάρισε μία συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό που μιλάει για όλα και, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις επικίνδυνες δίαιτες που έχει κάνει στην προσπάθεια του να αδυνατίσει γρήγορα.

«Έχω κάνει αρκετές απερισκεψίες στην προσπάθειά μου να αδυνατίσω. Έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις χημικές δίαιτες που σου λένε "σήμερα θα φας όλη μέρα κοτόπουλο, ανεξαρτήτου ποσότητας". Έχω κάνει δίαιτα που για τρεις μέρες έτρωγα μόνο τρεις μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα και υποσχόταν μέσα σε αυτό το διάστημα να χάσω τρία κιλά. Μάλιστα, όταν είχα κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα θυμάμαι οδηγούσα και αισθάνθηκα ότι ζαλιζόμουν.

Έβαλα το αμάξι μου στην άκρη και ειδοποίησα τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει, γιατί αισθανόμουν ανήμπορος να οδηγήσω. Και πραγματικά ήρθε και μου έφερε μία τυρόπιτα να φάω, γιατί ένιωθα να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Αυτό που συνειδητοποίησα κάνοντας όλες αυτές τις δίαιτες είναι ότι μπορεί να έχανες κάποια κιλά, αλλά έπαιρνες τα διπλάσια μετά. Και είναι δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό γιατί όταν στερείσαι βασικά πράγματα, με το που τελειώνει η δίαιτα, αφήνεσαι και ξαναπαχαίνεις», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ελπίζοντας πως θα καταφέρει να περάσει ένα μήνυμα, σε όλα αυτά τα κορίτσια που κάνουν αποτρόπαια «εγκλήματα» στον οργανισμό, στην προσπάθεια τους να αδυνατίσουν.

Tags: