Μάρτιος 2015

Αρνήθηκε πως είχε ερωτικές σχέσεις με τον Di Caprio η Rihanna!

Μίλησε η αγαπημένη μας Rihanna για το φημολογούμενο ειδύλλιο της με τον (ίσως) πιο περιζήτητο εργένη του Hollywood, Leonardo Di Caprio. Τους τελευταίους μήνες οι κοσμικές στήλες ανα την υφήλιο ασχολούνται με τους δύο stars, ενώ εκείνοι κρύβονταν μκαι να απέφευγαν κάθε σχετική δήλωση.

Παρά τις κοινές τους φωτογραφίες στα γενέθλιά της, παρά τα πάρτι στα οποία εμφανίζονται "τυχαία" μαζί και παρά τις μαρτυρίες πηγών, που τους είδαν να φιλιούνται, η Rihanna αποφάσισε να διαψεύσει τη φύση αυτού το φλερτ με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Θέμα Γερμανικής σατυρικής εκπομπής οι Γερμανικές αποζημειώσεις! Θα σας εκπλήξει!

Η γερμανική τηλεόραση και μάλιστα η κρατική ARD, θα πίστευε κανείς πως θα ήταν το τελευταίο μέρος που θα περιμέναμε να δούμε κάποιο θέμα υπέρ της διεκδίκησης των ελληνικών αποζημιώσεων. Κι όμως, να που μας διέψευσαν!

19χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του!

Ένας 19χρονος από την Ρωσία έμενε μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο αεροδρόμειο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Είχαν έρθει στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τη διεθνή έκθεση γούνας που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο κοντά στο αεροδρόμιο.

Χώρισε Pablo Iglesias, ο ηγέτης των Podemos!

Και όσοι δεν ήξεραν τον Pablo Iglesias, τον έμαθαν κατά τις εκλογές του Ιανουαρίου, όταν μίλησε στο πλάι του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Μιλάμε για τον 36χρονο Ισπανό, ακαδημαϊκό, ο οποίος είναι λέκτορας Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κομπλουτένσε της Μαδρίτης.

Ο ληστής με το κουτάλι!

Ένας άντρας από την Αυστρία, θέλησε να πλουτίσει με ένα κουτάλι και επιχείρησε να ληστέψει μια τράπεζα με το παραπάνω οικιακό σκεύος. Και μάλιστα με ασημένιο, παρακαλώ.

Σύμφωνα με το thelocal.at, ο 24χρονος ληστής κράδαινε το αντικείμενο, λέγοντας ότι ήταν φονικό όπλο. Για κακή του τύχη όμως οι υπάλληλοι της τράπεζας σύντομα κατάλαβαν ότι το ''όπλο'' του μόνο φονικό δεν ήταν και πως τους απειλούσε με ένα κουτάλι.

Ένας από τους ταμίες μάλιστα προσποιήθηκε ότι του έδινε τα χρήματα, ενώ προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο για την αστυνομία που είχε προλάβει να καλέσει.

Ο Ολυμπιονίκης, η dominatrix και το...golden shower!

Tίποτα δεν μένει κρυφό απο ό,τι φαίνεται και ειδικά οι ερωτικές ατασθαλίες των διασήμων, οι οποίες ανέκαθεν προκαλούσαν παροξυσμό σχολίων και όλοι «πεθαίνουν» για να μάθουν ακόμα και τις πιο πικάντικες λεπτομέρειες.

Αυτό φαίνεται πως είχε κατά νου και η 36χρονη Kim Petro, η οποία εργάζεται ως επαγγελματίας plus size dominatrix και έχει στο ενεργητικό της πολλούς διάσημους παρτενέρ, μεταξύ αυτών και τον πασίγνωστο Ολυμπιονίκη Michael Phelps, για τον οποίο μάλιστα δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις, οι οποίες φυσικά προκάλεσαν απίστευτα σχόλια και έχουν ήδη κάνει το γύρο του κόσμου.

Tags: 

Bίκυ Καγιά: Ανυπομονώ να γεννήσω!

Λαμπερή και ανανεωμένη όσο ποτέ φαίνεται να είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της τη μικρή της κορούλα.

Απο τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει, φροντίζοντας μάλιστα να γεμίζει το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με φωτογραφίες απο την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Tags: 

Μέχρι και το tattoo έσβησε για να την ξεχάσει!

Ο λόγος για τον γνωστό παρουσιαστή/ηθοποιό, Nick Cannon, ο οποίος κάλυψε το τατουάζ που είχε κάνει στην πλάτη με το όνομα της πρώην συζύγου του, Mariah Carey, με έναν...εσταυρωμένο, θέλοντας ίσως να τονίσει πόσο μεγάλο μαρτύριο ήταν τελικά ο γαμός του με την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Το ζευγάρι είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια με την ανακοίνωση της σχέσης αυτής και του παραμυθένιου γάμου του, που κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια και είχε θεωρήθει απο πολλούς απίστευτη και ανούσια σπατάλη.

Tags: 

Θωμαΐς Απέργη: Λύγισε μετά τον αποκλεισμό της και ξέσπασε σε κλάματα!

Η Θωμαΐς Απέργη διαιωνίστηκε στον Ελληνικό τελικό για την Eurovision. Όμως, δεν τα κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση καθώς έχασε από την Κύπρια νικήτρια του περσινού "The Voice", Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Έτσι, μετά το τέλος του τελικού, ενώ αρχικά ήταν ψύχραιμη, στη συνέχεια και συγκεκριμένα στα backstage, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Ίσως το γεγονός ότι για δεύτερη φορά επιχείρησε να πάει στη Eurovision και τελικά δεν τα κατάφερε, συντέλεσε στο να φορτιστεί συναισθηματικά η νεαρή τραγουδίστρια, που ωστόσο έχει όλο το χρόνο μπροστά της.

Έκανε η Chelsea Handler πλαστική στήθους;

Την κυρία Chelsea Handler, κολλητή φίλη της δικιάς μας Jennifer Aniston, την γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια, περισσότερο από όσο γνωρίζουμε την ίδια, γνωρίζουμε το στήθος της, μιας και δεν έχασε ποτέ καμία ευκαιρία προκειμένου να μας το δείξει. Ήταν ιδιαίτερα περήφανη γι΄αυτό και ειλικρινά, δεν βλέπουμε το γιατί δεν θα έπρεπε να ήταν! Το στήθος της ήταν ένα ποίημα!

Η Chelsea φαίνεται πως δεν ήθελε να αφήσει ένα τέτοιο δώρο να της το χαλάσει ο χρόνος και έτσι, μόλις συμπλήρωσε τα 40 της χρόνια, είπε να κάνει δώρο στον εαυτό της μια πλαστική επέμβαση.

Σελίδες