Δεκέμβριος 2014

Η SONY τελικά ανακοίνωσε περιορισμένη προβολή της ταινίας "The Interview"

Η SONY, ανακοίνωσε τελικά πως θα γίνει αλλά περιορισμένη η προβολή της ταινίας "The Interview" στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Μετά την επίθεση που δέχτηκαν από τους χάκερς της Βορίου Κορέας, αλλά και τους ANONYMOUS, η εταιρεία SONY υπέκυψε τελικά στον εκβιασμό και των δύο, καθώς αρχικά ακύρωσε την προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας λόγω των ΒοριοΚορεατών, αλλά και στη συνέχεια την έβγαλε για διανομή μετά τις απειλές των ANONYMOUS.

Φαινεται πως αρραβωνιάστηκε τελικά η Cameron Diaz

Η 42χρονη σταρ του Χολλυγουντ είναι από τις πιο γνωστές εργένισσες της Show Biz. Φαίνεται όμως, πως οι εργένικες συνήθειές της θα πάρουν σύντομε ένα τέλος, καθώς όλα δείχνουν πως η Cameron Diaz αρραβωνιάστηκε.

Σεισμός έγινε όταν έκανε εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι πριν από λίγες ημέρες. Μόνο και μόνο αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Benji Madden, μετά από μόλις 7 μήνες σχέσης.

Τους έβαλαν φωτιά για τρίτη φορά

Για τρίτη φορά μέσα σε 'ενα χρόνο άγνωστοι έκαψαν μία κτηνοτροφική μονάδα στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο χωριό Ορεινό Πωγωνίου στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.

Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική και η αστυνομία και όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια της μονάδας Σοφία Δημητρίου, όταν μαζί με τον γιο της προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά, δέχτηκαν πυροβολισμούς προκειμένου να μην πλησιάσουν τον φλεγόμενο χώρο.

Οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο χώρο όπου φυλάσσονταν σε ειδική καρότσα 150 περίπου δέματα από τριφύλλι, τροφή για τα αιγοπρόβατα.

7 ακόμα αλήθειες για το σεξ, που μάλλον δεν γνώριζες!

Όπως είπαμε και χθες, είναι πράγματα για το σεξ που τα ξέρουμε, κι άλλα που δεν ξέρουμε! Ας δούμε μαζί μερικά ακόμα, για να δούμε πόσα από αυτά γνωρίζουμε και πόσα όχι:

8) Το καλό χέρι των ανδρών, είναι από την μεριά που είναι ο μικρότερος όρχις! Αν είστε δηλαδή αριστερόχειρας, είναι ο δεξής σας όρχις μεγαλύτερος και το αντίθετο.

9) Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό αν οι πατούσες τους είναι ζεστές!

10) Το σπέρμα φεύγει με ταχύτητα 45 χιλιομέτρων ανά ώρα!

11) Το σπέρμα έχει αντιγηραντικές ιδιότητες!

7 αλήθειες για το σεξ, που μάλλον δεν γνώριζες!

Είναι πράγματα για το σεξ που τα ξέρουμε, κι άλλα που δεν ξέρουμε! Ας δούμε μαζί μερικά για να δούμε πόσα από αυτά γνωρίζουμε και πόσα όχι:

1) Πλήρης αποχή από το σεξ, μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση του πέους!

2) Ο δημιουργός των Κορνφλέικς, πίστευε πως αυτά θα μειώσουν την επιθυμία του για αυνανισμό!

3) Σύμφωνα με έρευνες, το να κάνεις σεξ δίνει τόση χαρά, όση αν κέρδιζες 70.000 ευρώ!

4) Οι στρίπερς βγάζουν περισσότερα χρήματα κατά την ωορρηξία τους, λόγω των φερομονών που εκκρίνουν!

Ένας σκύλος ανιχνευτής χρυσού!!!

Πως θα σου φαινόταν αν σε μία βόλτα με τον σκύλο σου έβρισκες 10.000.000 δολάρια;

Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς έγινε με ένα ζευγάρι Αμερικανών. Το ζευγάρι έκαναν την βόλτα τους με τον σκύλο στο οικόπεδό τους και ανακάλυψαν έναν χαμένο για αιώνες θησαυρό.

Ήταν ένα μεταλλικό κουτί που είχε μέσα 1427 χρυσά νομίσματα του 19ου αιώνα, συγκεκριμένα τα νομίσματα χρονολογούνται από το 1847 μέχρι το 1894.

Το ζευγάρι θα δωρίσει μέρος του θησαυρού στο American Numismatic Association for the National Money Show, ενώ τα υπόλοιπα νομίσματα θα τα πουλήσει σε συλλέκτες μέσω του Amazon.

Χαμός με Ζήνα και Σφακιανάκη!

Στο ίδιο έργο θεατές νιώθουμε πως είμαστε πάλι. Φαίνεται, πως ο Νότης Σφακιανάκης δεν έβαλε μυαλό μετά το περσινό του φιάσκο!

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή με φήμες να τους θέλουν να κοντράρονται από την πρώτη μέρα σχετικά με την σειρά και τον χρόνο εμφάνισής τους. Τα πράγματα έδειχναν να βελτιώνονται όσο πλησίαζε η πρεμιέρα τους, καθώς στα κανάλια διατυμπάνισαν την αγάπη και την καλή συνεργασία τους. Όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι!

Στο Κολέγιο Μαγείας και Ξορκιών, στην Πολωνία!!!

Όσοι από σας δεν λάβατε στα 11 χρόνια σας το πολυπόθητο γράμμα αποδοχής σας από το Hogwarts, μην στεναχωριέστε, υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία.

Στο Κολέγιο Μαγείας και Ξορκιών Czocha, στην Πολωνία, μπορεί όποιος θέλει να αναπαράγει την μαγεία του κόσμου του Hogwarts και του Harry Potter. Εαν είσαι άνω των 18, αυτό είναι για εσένα!

Κάποιος πρέπει να μιλήσει στο ζεύγος Blair για το καλο γούστο!

Ποιός έχασε το γούστο του και το βρήκαν ο Tony Blair και η γυναίκα του!

Το πρώην ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας, έστειλε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του σε κάρτες, οι οποίες ήταν... ας το πούμε κομψά αμφισβητήσιμου γούστου!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Tony Blair και η σύζυγός του Cherie Blair, έβγαλαν μία εξαιρετικά κακή φωτογραφία, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, και όχι μόνο δεν την έκαψαν, αλλά την χρησιμοποίησαν και σαν την επίσημη χριστουγεννιάτική τους κάρτα.

Αυτό θα πει σκληρός μεταλάς!

Υπήρξαν πολλά ανατριχιαστικά κατορθώματα κατά καιρούς από μουσικούς, κυρίως της rock ή της metal σκηνής: Ο Iggy Pop γδερνόταν με σπασμένα γυαλια, ο Ozzy Osbourne δάγκωσε το κεφάλι από μία νυχτερίδα, κτλ.

Ωστόσο, τους έβαλε όλους κάτω ο μπασίστας της Δανέζικης μπάντας Delain, Otto Schimmelpenninck. Είναι παράδοση για τους Delain να ξεκινούν τις συναυλίες τους με το τραγούδι τους "The Gathering" και να ρίχνουν κανονιές με κομφετί.

Σελίδες