Αυτό θα πει σκληρός μεταλάς!

Υπήρξαν πολλά ανατριχιαστικά κατορθώματα κατά καιρούς από μουσικούς, κυρίως της rock ή της metal σκηνής: Ο Iggy Pop γδερνόταν με σπασμένα γυαλια, ο Ozzy Osbourne δάγκωσε το κεφάλι από μία νυχτερίδα, κτλ.

Ωστόσο, τους έβαλε όλους κάτω ο μπασίστας της Δανέζικης μπάντας Delain, Otto Schimmelpenninck. Είναι παράδοση για τους Delain να ξεκινούν τις συναυλίες τους με το τραγούδι τους "The Gathering" και να ρίχνουν κανονιές με κομφετί.

Συνήθως αυτό γίνεται απλά, χωρίς επεισόδια, αλλά κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Birmingham της Αγγλίας την περασμένη εβδομάδα, ο ηρωικός μπασίστας δέχτηκε την... κανονιά κατ 'ευθείαν στην βουβωνική χώρα! Παρά τον πόνο και αιμορραγία, ο Schimmelpenninck κατάφερε να τελειώσει το σόου, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Αργότερα, ο Schimmelpenninck αποκάλυψε στο Facebook πως μετά την συναυλία είδε πως ο όρχις του, είχε διογκωθεί και είχε φτάσει στο μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ. Έσπευσε στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσαν πως είχε πάθει ρήξη όρχεως! Ο ίδιος περιέγραψε το συμβάν ως "μια από τις πιο δυσάρεστες περιπέτειες που μου έχει συμβεί ποτέ".