Ιούλιος 2014

Thumb Extender Stylus: Η λύση για τα τεράστια smartphones

Τα smartphones μεγαλώνουν... και μεγαλώνουν... και μεγαλώνουν. Τα δάκτυλά σας πάλι όχι και τόσο και, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις, ο χειρισμός των νέων συσκευών της αγοράς με το ένα χέρι να σας δυσκολεύει. Ποια μπορεί να είναι η λύση; Καμία άλλη από το... ηλίθιο gadget Thumb Extender Stylus, το οποίο κάνει αυτό που λέει το όνομά του, απλά επεκτείνει τον αντίχειρά σας.
Και, αν το καλοσκεφτείτε, μπορεί να αποδειχθεί πρακτικό με όλα αυτά τα τεράστια smartphones που μας κατακλύζουν. Αυτό τουλάχιστον σκέφτηκε ο Ιάπωνας της Thanko και επιδεικνύει το ξεχωριστό gadget που δημιούργησε ..

Tags: 

Γυναίκες - Άντρες: Γονιδιακές διαφορές

Το DNA δίνει όλες τις απαντήσεις.
Γονίδιο 1: Χρώματα
Οι γυναίκες συνδυάζουν χρώματα. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο. Οι άνδρες απλώς αναγνωρίζουν χρώματα. Σκέφτονται: «Αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δύο ωραία χρώματα μαζί;»
Γονίδιο 2: Λόγος
Οι άνδρες μιλάνε με προτάσεις, οι γυναίκες με ολόκληρες παραγράφους που ξεκινούν από κάθε πρόταση που σχηματίζουν οι άνδρες.
Γονίδιο 3: Μνήμη

Tags: 

Ίος

Η Ίος είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Η Ίος ονομάζεται και "Νιος" από τους ντόπιους κατοίκους (νιώτες).
Γεωγραφία
Η επιφάνεια της Ίου εκτιμάται στα 108,713 τ.χλμ., ενώ έχει μήκος ακτών 87 χιλιόμετρα. Βρίσκεται ανάμεσα στη Νάξο, τη Σίκινο και τη Θήρα. Οι σημαντικότεροι όρμοι του νησιού είναι ο Γιαλός, ο Μυλοπότας και το Μαγγανάρι.
Η Ίος απέχει 111 ν.μ. από το λιμάνι του Πειραιά, 72 ν.μ. από το Ηράκλειο και 55 ν.μ. από το λιμάνι της Ερμούπολης, της διοικητικής έδρας του νομού Κυκλαδων.
Παραλίες

Tags: 

Ειδική υπηρεσία προξενιών για αστυνομικούς

Λύση στο πρόβλημα των πολυάσχολων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων – που δεν προλαβαίνουν να βρουν το άλλο τους μισό – βρήκαν οι κινεζικές αρχές.

Συγκεκριμένα, δημιούργησαν μία ειδική υπηρεσία που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τα ελεύθερα όργανα της τάξης.

Ήδη σε ένα αστυνομικό τμήμα του Πεκίνου έχουν αναρτηθεί αφίσες με φωτογραφίες 54 υποψήφιων γαμπρών και νυφών, όλοι μέλη των ειδικών δυνάμεων. Εκτός από φωτογραφίες, παρέχονται πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά τους.

Tags: 

Γαύδος

Η Γαύδος είναι ένα μικρό νησί το οποίο υπάγεται στο νομό Χανίων και στην περιφέρεια Κρήτης. Είναι το νοτιότερο ελληνικό και ταυτόχρονα ευρωπαϊκό άκρο με πληθυσμό 98 κατοίκων στην απογραφή του 2001. Η κοντινότερη κρητική κωμόπολη στη Γαύδο είναι τα Σφακιά, στο νομό Χανίων.
Γεωγραφία

Tags: 

Διάσωση ενός γλάρου

Πυροσβέστες δέχτηκαν κλήση από φιλοζωική εταιρεία και κατάφεραν να σώσουν ένα γλάρο, ο οποίος είχε πέσει στο μπαλκόνι ενός κτιρίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Νότιας Ουαλίας. Ο γλάρος βρέθηκε τραυματισμένος στο μπαλκόνι και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν να κάνουν χρήση του γερανού για να τον διασώσουν.
Το άτυχο πτηνό έχει μεταφερθεί σε μονάδα φροντίδας άγριων ζώων στο Νιούπορτ, όπου και αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

Tags: 

Έδιωξε κλέφτη με ψεύτικο όπλο

Μία γυναίκα στη Φλόριντα των ΗΠΑ αποφάσισε να ρισκάρει όταν βρέθηκε απέναντι σε έναν κλέφτη, χρησιμοποιώντας το ψεύτικο όπλο του μικρού της γιου.
Το κόλπο της Τζέιν Ρέινμποθ έπιασε. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ξύπνησε από το γαύγισμα του σκύλου της και βρήκε τον κλέφτη στην κρεβατοκάμαρά της.
Αν και ξαφνιάστηκε αρχικά, βρήκε γρήγορα την ψυχραιμία της, άρπαξε το ψεύτικο όπλο του γιου της, που βρισκόταν κοντά της και απείλησε τον κλέφτη.

Tags: 

“Η Αλεξάνδρα Βαρσάμη και οι ¨ Τhe Funmpire Combo¨ διασκευάζουν Amy Winehouse ”

Την Αλεξάνδρα Βαρσάμη τη γνωρίσαμε μέσα απο το μουσικό show ¨Τhe Voice¨ όπου και έκανε την πρώτη της εμφάνιση.Έπειτα από αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας,ταξίδεψε για να συναντήσει τη πιό funk μπάντα της Πάτρας,τους ¨The Funmpire Combo¨,και μαζί διασκευάσαν το Stronger Τhan Me της Amy Winehouse και του Salaam Remi.

https://www.facebook.com/alexandra.varsami?fref=ts

Tags: 

Κως

Η Κως είναι νησί του Αιγαίου. Έχει πληθυσμό 34.280 κατοίκους (απογραφή 2011) και είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου σε έκταση μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο και το δεύτερο σε πληθυσμό μετά τη Ρόδο. Η επιφάνεια του νησιού είναι 290,3 τ.χλμ. με ακτογραμμή 112 χιλιομέτρων. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Κως, όπου είναι και το κύριο λιμάνι του νησιού. Απέχει από τον Πειραιά 200 ναυτικά μίλια.

Tags: 

Ήθελε να πληρώσει σε είδος

Ένας άνδρας ήθελε να φάει στο εστιατόριο Denny’s, αλλά επειδή δεν είχε χρήματα, αποφάσισε να πληρώσει σε είδος, προσφέροντας μαριχουάνα, τόσο στον υπάλληλο του ταμείου, όσο και σε άλλους παρευρισκόμενους.
Ο άνδρας του οποίου τα στοιχεία δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, παρήγγειλε φαγητό, αξίας 9.91 δολαρίων, αλλά όταν έφτασε στο ταμείο άφησε στον υπάλληλο ένα δολάριο και μια μεγάλη σακούλα με μαριχουάνα.

Tags: 

Σελίδες