Σεπτέμβριος 2012

Φερέιρα: Υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης

 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν και έκαναν το παν για να κερδίσουν τον Αστέρα και εντόπισε το πρόβλημα στην έλλειψη αυτοπεποίθησης και το άγχος που υπάρχει στους πράσινους. Ο Πορτογάλος έκανε διάλογο με τους δημοσιογράφους για το αν ήταν πέναλτι στον Χριστοδουλόπουλο, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση με τη Τότεναμ που ακολουθεί την Πέμπτη.

 

Πεδουλάκης: Παίξαμε καλό μπάσκετ

 

Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στα δυο φιλικά στην Γερμανία έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος όμως σημείωσε και αρκετές παρατηρήσεις στο μπλοκάκι του.

 

Κολοσσός: Ισοπαλία στο Βενετόκλειο με Κεραυνό

 

Ισόπαλοι, με σκορ 74-74, αναδείχθηκαν ο Κολοσσός και ο Κεραυνός Στροβόλου, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή (28/9) στο Βενετόκλειο.

 

Χωρίς Κίτσεν, Γιαννόπουλο στη Γερμανία

 

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/9) θα αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την Αθήνα με προορισμό την Γερμανία, όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια. Στην αποστολή των πρασίνων δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Κίτσεν, Γιαννόπουλος.

 

Η πρώτη βολή Exocet από αεροσκάφος Rafale M (βίντεο)

26-09-2012 21:36:34

Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαδικασιών πιστοποίησης νέων οπλικών συστημάτων στο μαχητικό Rafale η πρώτη δοκιμή του πυραύλου AM39 Block 2 Mod2 Exocet. Το γαλλικό μαχητικό απονηώθηκε από το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle για να εκτελέσει την βολή. Επρόκειτο για την πρώτη εκτόξευση του βλήματος από μαχητικό Rafale M εναντίον στόχου που βρισκόταν στη θάλασσα σηματοδοτώντας την πρώτη ουσιαστικά επιχειρησιακή βολή του Γαλλικού Ναυτικού με αυτό το βλήμα./span>Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

Αίγυπτος: Τη δολοφόνησε σε κοινή θέα! (βίντεο)

24-09-2012 22:11:13

Ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο you tube στο οποίο καταγράφεται ο φόνος μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας από τον άνδρα της στην Αίγυπτο. Η γυναίκα μαχαιρώνεται μέρα μεσημέρι από τον δολοφόνο άνδρα της ενώ σύμφωνα με μάρτυρες το πτώμα της κειτόταν στο δρόμο για 3 ολόκληρες ώρες. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Αίγυπτο μετά την πτώση Mubarak και την επικράτηση των ισλαμιστών τέτοιες δολοφονίες έχουν αυξηθεί σε ανησυχητικό βαθμό. />Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δέκα θέσεις σε Σουμάχερ, έχασε το βαθμό ο Ουέμπερ

γράφει: Θοδωρής Κατσαρογιάννης

 

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τιμωρήθηκε με ποινή 10 θέσεων στο grid του επόμενου αγώνα την Ιαπωνία, για τη σύγκρουσή του με τον Ζαν-Ερίκ Βερν κατά τη διάρκεια του GP Σιγκαπούρης.

 

Αχόρταγος λούτσος προσπάθησε να καταπιεί μια ολόκληρη... πάπια!

Ο αχόρταγος λούτσος πλήρωσε τη λαιμαργία του...Το 11 κιλών ψάρι μάλλον υπερέβαλλε εαυτόν όταν αποφάσιζε να καταπιεί μια ολόκληρη πάπια... που έπιασε στα νερά της λίμνης Lowes στο Perthshire!Προσπάθησε μάταια να καταπιεί το γεύμα του και πνίγηκε. Το βρήκε ο 79χρονος Rev Ian Atkinson την ώρα που έκανε βόλτα στην όχθη της λίμνης.«Πνίγηκε μέχρι θανάτου στην προσπάθειά του να καταπιεί την πάπια. Είναι λίγο απίστευτο το θέαμα, δε νομίζω να συμβαίνει συχνά. Οι πιθανότητες να δει κανείς ένα ψάρι με μια πάπια κολλημένη στο στόμα του πρέπει να είναι ελάχιστες» είπε ο ίδιος.tromaktiko.gr

Σελίδες