Πεδουλάκης: Παίξαμε καλό μπάσκετ

 

Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στα δυο φιλικά στην Γερμανία έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος όμως σημείωσε και αρκετές παρατηρήσεις στο μπλοκάκι του.

 

"Ηταν δύο πολύ καλά τεστ για εμάς. Ήρθαμε στη Γερμανία χωρίς δύο παίκτες μας στα γκαρντ (σ.σ. Κίτσεν και Γιαννόπουλος) και αυτός μας δημιούργησε προβλήματα. Άλλωστε φάνηκε και μετά το 30’, όταν μας έλειψαν οι ανάσες και κάναμε αρκετά εύκολα λάθη", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: 
"Από την άλλη είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ότι προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που κρατάμε είναι ότι παίξαμε καλό μπάσκετ. Καλή συνέχεια στην Μπάγερν και στον Γιάννη Χριστόπουλο".Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου Γιάννης Χριστόπουλος υποστήριξε πως το Τριφύλλ ήταν πιο οργανωμένη ομάδα και είχε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του."Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την νίκη του, αλλά και τον Αργύρη Πεδουλάκη για τη δουλειά του. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές", είπε αρχικά ο Χριστόπουλος και πρόσθεσε:
"Σε ότι αφορά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα για να ελέγξουμε το ρυθμό, αλλά δεν μπορέσαμε. Είναι καλό το ότι δώσαμε 15 ασίστ, αλλά θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολλά γι αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει επίσης να είμαστε πιο οργανωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Όπως ήταν ο Παναθηναϊκός".