Απρίλιος 2012

«Το χάσαμε στην Λιβαδειά»

Στην Ελλάδα επειδή είμαστε έτσι ως λαός, έχουμε μπερδευτεί... Και οι ποδοσφαιριστές έχουμε μπερδευτεί... Εμείς δεν είμαστε παράγοντες και αύριο είμαστε εδώ, μεθαύριο δεν είμαστε... Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος, που δεν χρειάζεται εγώ να πω τι αντιπροσωπεύει. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι μεγάλοι σύλλογοι στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες ιστορικές, με τεράστιο κόσμο πίσω τους. Μια από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός και νομίζω ότι η ομάδα μου, όχι για μένα αλλά για την πολύχρονη ιστορία της, πρέπει να σταθεί στο ύψος της. Όπως και να έχει αυτό...

Διακόπηκε η δίκη του Γιώργου Κουρή

Ο κ. Κουρής δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του, οι οποίοι ζήτησαν από τα μέλη του δικαστηρίου να προχωρήσουν σε διακοπή μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να προσκομιστούν οι σχετικές βεβαιώσεις από την αρμόδια ΔΟΥ, από τις οποίες αποδεικνύεται ότι ο εκδότης έχει μπει σε διαδικασία ρύθμισης της οφειλής του.

Δριμεία επίθεση Γ. Καρατζαφέρη στον Αντ. Σαμαρά

Νωρίτερα, ο κ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το Αγρίνιο και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πολιτική ηθική. «Δεν βρίσκω πολιτική ηθική στον κ. Σαμαρά. Δεν έχει την απαιτούμενη μπέσα. Μου κάνει εντύπωση η επιβράβευση του κου Σιμπιλίδ ... Έριξε μια κυβέρνηση, δικιά μας κυβέρνηση τότε, και ο κ. Συμπιλίδης επιβραβεύτηκε με το να είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ένας γέρος 85 ετών μου είπε το εξής: "Εμένα ξέρετε τι μου θυμίζει κ.

Ολυμπιακοί Λονδίνου: Σχεδιάζουν αντιαεροπορική ...

Πρόκειται για το συγκρότημα Bow Quarter στο ανατολικό Λονδίνο, κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο. Στο φυλλάδιο με το οποίο το υπουργείο Άμυνας ενημέρωνε τους ενοίκους αναφέρεται ότι το σημείο είναι «εξαιρετικό» για επισκόπηση της γύρω περιοχής και ολόκληρου του εναέριου χώρου πάνω από το Πάρκο. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters, πως το σημείο είναι ένα τα σημεία που εξετάζονται για ανάπτυξη των συστημάτων. Το BBC μεταδίδει ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Επίθεση Αντ. Σαμαρά κατά Ευ. Βενιζέλου, Αλ. Τσίπρα, Π. Καμμένου

Αναφερόμενος στη «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τους πολίτες να μην μπλέκουν «όσους αγαπάνε την πατρίδα με όσους πουλάνε κούφιο πατριωτισμό. Οι νεοναζί κρύβουν τα πρόσωπά τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά κρύβουν τους υποψηφίους τους». Επαναλαμβάνοντας τις προτάσεις του για τη λαθρομετανάστευση και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, σημείωση πως βάζει τέλος στην «ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς».

Λίβανος - Συρία : Φορτίο με όπλα βρέθηκε στο πλοίο που εντοπίστηκε στις βόρειες ακτές του Λιβάνου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Χάνει τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Κλωναρίδης

Τα δύο προβλήματα που αντιμετώπιζε μέχρι χθες ο Νίκος Κωστένογλου, που ήταν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Κώστας Μανωλάς, στη σημερινή (27/4) προπόνηση αυξήθηκαν σε έξι, με μεγαλύτερο από αυτά να ακούει στο όνομα Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έπαθε θλάση στον αριστερό προσαγωγό και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου 10 ημέρες.

Ρουμανία: Συντριβή ελικοπτέρου με πέντε νεκρούς

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Προς πατριωτικό μέτωπο Δεξιάς & Αριστεράς κατά ...

«εμείς δε βάζουμε τέτοιου είδους προϋποθέσεις. Άμα η Αλέκα θέλει να γίνει πρωθυπουργός, ας γίνει πρωθυπουργός. Εμάς μας ενδιαφέρει το ποιά θα είναι η γραμμή, ποιά θα είναι η κατεύθυνση, ποιό θα είναι το πρόγραμμα της κυβέρνησης. Αλλά για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποθέτω ότι το πρόβλημα της κ. Παπαρήγα είναι αν θα γίνει η ίδια πρωθυπουργός. Νομίζω είναι άλλου είδους οι διαφωνίες, πιο πολιτικές, αλλά κατά τη γνώμη μου ανιστόρητες στη φάση την οποία βρισκόμαστε.

«Το Ιράν δεν θα αναπτύξει πυρηνικά όπλα»

Α.P., Reuters ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Στην εκτίμηση ότι το Ιράν θα λάβει, εντέλει, τη στρατηγική απόφαση να μην αναπτύξει πυρηνικά όπλα προέβη χθες ο Α/ΓΕΕΘΑ του Ισραήλ, υποστράτηγος Μπένι Γκαντζ. Κρατώντας αποστάσεις από τις πρόσφατες επιθετικού περιεχομένου δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της ισραηλινής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Γκαντζ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «λογικούς» τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ιρανική πολιτική ηγεσία. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, πως τις απόψεις του Α/ΓΕΕΘΑ του Ισραήλ δεν συμμερίζεται ο κ.

Σελίδες