Οκτώβριος 2017

Η είδηση που θα κάνει την Kate Middleton να ντραπεί και το Παλάτι… έξαλλο

Πάνω κάτω γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Kate Middleton. Βέβαια, είναι και κάποιες πληροφορίες, που τόσο η Δούκισσα όσο και η οικογένειά της, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να την καλύψουν.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Δες φωτογραφίες από την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

Την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Η παρουσιάστρια και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι αχώριστοι και δείχνουν τρελά ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Παλλάς για να παρακολουθήσει την παρουσίαση του νέου album της Carla Bruni και όπως ήταν αναμενόμενο μαγνήτισε τα βλέμματα.

Nomads: Οι αρχηγοί των ομάδων αγωνίζονται για το έπαθλο

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε όπως και κάθε Πέμπτη το αγώνισμα των 3 αρχηγών για το έπαθλο.

Η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα της Ζούγκλας, η Αποστολία Ζώη από την ομάδα της Φωτιάς και η Βασιλική Μιλλούση από την ομάδα των Ωκεανών. Το έπαθλο θα είναι μια βραδιά διασκέδασης στο Palawan.

Η Kim Kardashian σε κατάσταση πανικού και με αρκετές «φοβίες»

Η Kim Kardashian στο τελευταίο επεισόδιο του KUWTK έμοιαζε αρκετά τρομαγμένη, ίσως και τρομοκρατημένη. Έχεις κουραστεί να ακούς και να διαβάζεις για την ληστεία του Παρισιού αλλά η ίδια ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το περιστατικό. Και δεν της έφτανε η όλη αυτή ταλαιπωρία, ο εφιάλτης των φωτογραφιών με κυτταρίτιδα και περιττά κιλά ήρθε να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

Ben Affleck: Απολογείται δημόσια για ανάρμοστη συμπεριφορά σε παρουσιάστρια

Από τη στιγμή που οι πρώτες δημόσιες μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον παραγωγό του Hollywood, Harvey Weinstein ήρθαν στο φως μέσα από το ρεπορτάζ των New York Times, όλο και περισσότερες προσωπικότητες του χώρου παίρνουν θέση στο διάλογο.

Άλλοι για να καταθέσουν τη δική τους ιστορία εκμετάλλευσης, άλλοι για να κατακεραυνώσουν τον παραγωγό και να δηλώσουν την άγνοιά τους για τη δράση του και άλλοι (μεμονωμένες περιπτώσεις) για να τον υποστηρίξουν.

Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει κάθε ημέρα της εγκυμοσύνης της.

Η Δούκισσα ανέβασε στο instastories ένα video όπου φοράει ένα φόρεμα με λάμψεις κι όπως είναι εύκολα αντιληπτό τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης έχουν γίνει ήδη ορατά.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα δείχνει από μόνη της την φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το «Αυτό»: Η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών εκθρονίζει τον «Εξορκιστή»

Σε ανέλπιστη επιτυχία αποδεικνύεται η ταινία τρόμου"It" (To Αυτό) για το box office καθώς το κινηματογραφικό τέρας είναι ένα προϊόν που κάνει τερατώδεις εισπράξεις και γράφει ιστορία.

Η ταινία τρόμου που καθηλώνει τις ΗΠΑ αλλά προφανώς και τους πάντες, ξεπέρασε τα $500 εκατομμύρια σε εισπράξεις. Επίσημα πλέον η κινηματογραφική μεταφορά των εφιαλτών του Σίτβεν Κινκγ είναι η πιο εμπορική ταινία τρόμου όλων των εποχών.