Μάρτιος 2017

Λευτέρης Πανταζής: «Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου μετά το θάνατο της μάνας μου»

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στο «Πρω1νό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητέρα του την οποία έχασε πριν λίγες ημέρες.

«Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου μετά τον θάνατο της μάνας μου, στεναχωρήθηκα πολύ, πέρασα δύσκολες μέρες, οι φουρτούνες δεν με φοβίζουν, η κατάληξη όμως ήταν δύσκολη για μένα...Μην μιλήσουμε δε θέλω να με συγκινήσεις για τη μανούλα μου... ».

Ορέστης Τζιόβας: «Θεωρώ ευτελές να ασχολείται κανείς με τα γκομενικά κάποιου»!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για όλα στον Κέν Αλεξανδράτο και την εκπομπή «Celebrity Life Game».

Η κουβέντα αρχικά περιστρέφεται γύρω από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί, ενώ στη συνέχεια ο ηθoποιός μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική παρότι είχε περάσει σε σχολή αυτοματισμού.

Μίνα Αρναούτη: «Ξεκίνησα να γράφω βιβλίο και θα μιλήσω για όλα»

Στο περιοδικό YOU μίλησε η Μίνα Αρναούτη, συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο τραγικό ατύχημα που του κόστισε τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, όπου και αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιβλίο με τη δική της αλήθεια για το τι συνέβη το μοιραίο εκείνο πρωινό.

H Katy Perry μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα της

Με το National Equality Award τίμησε το Human Rights Campaign την Katy Perry που την ώρα που ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα της και τη θρησκευτική της ανατροφή.

Η τραγουδίστρια που είχε γίνει γνωστή το 2008 με την επιτυχία της «I Kissed a Girl», είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι απλώς μια τραγουδίστρια και στιχουργός. Λέω τις αλήθειες μου και κάνω τις φαντασίες μου ποπ τραγούδια. Για παράδειγμα “φίλησα ένα κορίτσι και μου άρεσε”. Για να είμαι ειλικρινής, έκανα περισσότερα μαζί του από το να το φιλήσω».

Τύφλα στο μεθύσι η Ireland Baldwin στο πάρτι του Jimmy Choo

Στο πάρτι που διοργάνωσε το Hollywood Reporter και ο σχεδιαστής παπουτσιών Jimmy Choo, σε κλαμπ του δυτικού Hollywood βρέθηκε η κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin.

Μετά το τέλος του πάρτι οι παπαράτσι «τσάκωσαν» την 21χρονη Ireland Baldwin τύφλα στο μεθύσι.

Το μοντέλο -που έγινε γνωστό για τις bisexual σχέσεις της και για τα προβλήματα με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες- απαθανατίστηκε να περπατά ξυπόλυτη, υποβασταζόμενη και μεθυσμένη, ενώ το στήθος της φαινόταν μέσα από το μαύρο σακάκι που φορούσε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έπαθε σοβαρή τροφική δηλητηρίαση

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως στην αρχή όταν έφτασε στον Άγιο Δομινίκο για τις ανάγκες του Survivor τα βρήκε σκούρα. Τις πρώτες μέρες όπως αποκάλυψε είχε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας.

«Το πρώτο μου βράδυ εκεί και λίγες ώρες πριν από το πρώτο γύρισμα της χρονιάς, έπαθα μια σοβαρή τροφική δηλητηρίαση» αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης στο People

O Ηλίας Ψινάκης έκανε άνω κάτω το πάρτι του «X-Factor»!

Οι τέσσερις κριτές, ο Σάκης Ρουβάς και η Ευαγγελία Αραβανή γιόρτασαν με φίλους σε prive club την επιστροφή του show που αναμένεται να κάνει στα μέσα Απριλίου πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα είναι και πάλι ο οικοδεσπότης του show, οι τέσσερις κριτές της ανανεωμένης επιτροπής Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Μπάμπης Στόκας και Γιώργος Παπαδόπουλος, και βέβαια η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία θα βρεθεί εκ νέου στο backstage, γιόρτασαν προχθές το βράδυ την επικείμενη επιστροφή της δημοφιλούς εκπομπής με ένα μεγάλο πάρτι στο φημισμένο πριβέ club Salon de Bricolage, στο Κολωνάκι.

54122 και εγκεφαλικό

Είχε έρθει ο αρραβωνιαστικός μου σπίτι για να δούμε καμιά ταινιούλα.
Εκεί που έχουμε χουχουλιάσει στο καναπέ, του έρχεται μήνυμα στο κινητό. Για πλάκα του το αρπάζω και του λέω...

Tags: