Φεβρουάριος 2017

Το Survivor κατατρόπωσε το Rising Star

Για άλλη μια Κυριακή το Rising Star και το Survivor βρέθηκαν απέναντι! Ο νικητής στην τηλεθέαση ήταν ξεκάθαρα το ριάλιτι του ΣΚΑΪ τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση για το Rising Star κυμάνθηκε στο 24,9% για το γενικό και 21,6% για το δυναμικό κοινό. Την ίδια στιγμή, το Survivor σκαρφάλωσε στο 30,2% στο γενικό και 37,5% στο δυναμικό. Μάλιστα, άγγιξε σε τέταρτο και το 46,3% αποδεικνύοντας ότι αποτελεί την έκπληξη της φετινής σεζόν.

«Φινάλε» για τη γυναίκα με το μούσι - Η Κοντσίτα θέλει να γίνει πάλι άντρας!

Ο Τομ Νόιβιρτ, ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός ως Κοντσίτα, με βαρύ μακιγιάζ και μεγάλες βλεφαρίδες, αποφάσισε ότι θέλει να αλλάξει και να γίνει άντρας.

«Νιώθω ότι θέλω να δημιουργήσω μια νέα περσόνα. Ίσως ούτε καν τον εαυτό μου. Με τη γυναίκα με το μούσι έχω καταφέρει τα πάντα μετά τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν τη χρειάζομαι πια» δήλωσε ο 28χρονος στη γερμανική εφημερίδα "Die Welt".

Μαριάννα Γουλανδρή & Φίλιππος Λαιμός: Γαμήλιο ταξίδι στην έρημο της Σαχάρας!

Λίγο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στον Ορθόδοξο Ναό της Αγία Σοφίας στο Λονδίνο,
ο Φίλιππος Λαιμός και η Μαριάννα Γουλανδρή ταξίδεψαν μέχρι την Αφρική για τον μήνα του μέλιτος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αρχικά βρέθηκε στο Μαρόκο και έπειτα πήγε για μια μοναδική εμπειρία στην έρημο Σαχάρα όπου και συνάντησαν νομάδες!

govastileto.gr

Ερωτευμένη ξανά η Lady Gaga!

Ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της από τον Taylor Kinney είναι και πάλι η Lady Gaga.

Η διάσημη star είναι ζευγάρι με τον Christian Carino, ο οποίος είναι ατζέντης ταλέντων. Οι δυο τους ήταν μαζί sto Super Bowl, όπου εμφανίστηκε η τραγουδίστρια και εντοπίσθηκαν να βγάζουν selfies!

Το ζευγάρι επίσης απαθανατίστηκε μαζί και στις πρώτες θέσεις της Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς παρακολούθησε το show του Tommy Hilfinger x Gigi Hadid.

Φουρέιρα - Μποτία: Τι τρέχει μεταξύ τους;

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γύρισε η Ελένη Φουρέιρα και αιτία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Realnews είναι ο γοητευτικός αμυντικός της ποδοσφαιριστής ομάδας του Ολυμπιακού Αλπέρτο Μποτία.