Δεκέμβριος 2016

Η Βανδή και ο Μακεδόνας τρώνε σουβλάκια

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μια φωτογραφία από το διαφημιστικό διάλειμμα του τηλεοπτικού σόου Rising Star, στην οποία μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα τρώνε σουβλάκια.

«Ουπς, μας τσακώσανε» έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία.

Γυμνός ο Tom Hardy στο trailer της νέας του σειράς «Taboo»

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Tom Hardy έκανε στους fans του το πιο σέξι χριστουγεννιάτικο δώρο, μέσα από το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς «Taboo». Σε αυτό, ο σέξι 39χρονος ηθοποιός εμφανίζεται χωρίς ρούχα, επιδεικνύοντας τα τατουάζ που κοσμούν το καλογυμνασμένο κορμί του.

Lady Gaga: Πιο αδύνατη από ποτέ σε πρόσφατη εμφάνισή της!

Πιο αδύνατη από ποτέ απαθανατίστηκε η Lady Gaga από τους παπαράτσι στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Φορώντας ένα σκισμένο παντελόνι, ένα ολόλευκο στενό πουκάμισο με ροζ αστέρια τα οποία έγραφαν «Joanne» - τον τίτλο του νέου της άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου 2016 - κι ένα τεράστιο ροζ καπέλο, η Gaga έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις ενώ όλη παρατήρησαν την αδυνατισμένη της σιλουέτα.

Έξαλλη η Όλγα Λαφαζάνη για την περιπέτεια που έζησε με την κόρη της στο γήπεδο!

Την ψυχραιμία της έχασε η Όλγα Λαφαζάνη μετά την περιπέτεια που είχε στο γήπεδο με την κόρη της.

Απίστευτη επίθεση Γρηγοριάδη στο Mega: «Απορώ με το θράσος τους…»

Εναντίον των μετόχων του Mega καταφέρεται ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος μίλησε στον ιστότοπο aixmi για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το μεγάλο κανάλι, αλλά και τα χρήματα που του χρωστάει η εταιρία παραγωγής.

Η Αποστολία Ζώη, στηρίζει για ακόμη μια φορά το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου»

Δίπλα στην πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία του τηλεμαραθώνιου αγάπης της ΕΡΤ που ήταν αφιερωμένος στα 19 χρόνια της «Κιβωτού του Κόσμου» βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Αποστολία Ζώη το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια στήριξε και αυτή με τον δικό της τρόπο,  το σπουδαίο έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» που ιδρύθηκε από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου. 

Ο πατήρ Αντώνιος και η «Κιβωτός του Κόσμου», επί 19 συνεχόμενα χρόνια στηρίζουν τη μητέρα, το παιδί και άπορες οικογένειες που βρίσκονται σε κίνδυνο και ανάγκη.