Ιούλιος 2016

Ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Μετρό με ανδρικό μόριο στα χέρια! «Κάγκελο» οι επιβάτες

Mε το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι είδαν τον Αιμίλιο Χειλάκη το μεσημέρι της Πέμπτης στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Ο γνωστός ηθοποιός ανεβοκατέβαινε τις σκάλες, κρατώντας ένα ανδρικό μόριο στα χέρια!

Αν και πολλοί μπορεί να σκέφτηκαν ότι ο Αιμίλιος… τρελάθηκε, δεν συνέβη κάτι τέτοιο! Επρόκειτο για ένα μικρό δρώμενο - έκπληξη από τη «Λυσιστράτη» του Μιχαήλ Μαρμαρινού, λίγο πριν από την παράσταση στην Επίδαυρο.

Tags: 

Kate Hudson: Ψήφισε και φέτος τη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ξετρελαμένη με τη Σκιάθο είναι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Kate Hudson, η οποία για ένα ακόμη καλοκαίρι παραθερίζει στη χώρα μας.

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail την «τσάκωσε» να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των Σποράδων μαζί με τα παιδιά της και μερικούς φίλους της. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και κρατώντας στο χέρι της ένα βιβλίο και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, η Hudson χαίρεται τις ομορφιές του νησιού.

Tags: 

Δέσποινα Βανδή: Τι αποφάσισε να κάνει την επόμενη σεζόν;

Αέναη είναι η Δέσποινα Βανδή στα επαγγελματικά της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, έχει ήδη σκεφτεί τι θα κάνει την επόμενη σεζόν!

Τελικά η Δέσποινα επέλεξε να μην βρίσκεται στη θέση του κριτή στο «The Voice» και να αφιερωθεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia», ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών που έχουν απολαύσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Το μιούζικαλ ήταν κάτι που πάντα επιθυμούσε να δοκιμάσει η ίδια και φέτος το όνειρό της πραγματοποιείται.

Tags: 

Ολοταχώς για γάμο πηγαίνει η Pippa Middleton - Η ρομαντική πρόταση από τον σύντροφό της

Μία άκρως ρομαντική πρόταση γάμου δέχθηκε η Pippa Middleton από τον πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της James Matthews το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Mail», οι δυο τους απήλαυσαν τον περίπατό τους στη Λίμνη District, με την αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ να μην περιμένει αυτό που θα ακολουθούσε.

Tags: 

Νικολέττα Ράλλη: Δεν θα πιστέψετε πώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς

Είναι μια από τις πιο όμορφες και σέξι Ελληνίδες. Η Νικολέττα Ράλλη μπορεί να μην εμφανίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ και τα περιοδικά, ωστόσο μέσα από τα social media κάνει την παρουσία της κάτι παραπάνω από αισθητή.

Η ίδια ανάρτησε σήμερα μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μαγιό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με το αψεγάδιαστο κορμί της. Η παρουσιάστρια μάλιστα μας ενημέρωσε πως η εικόνα της δεν είχε ίχνος ρετούς, γεγονός που μας έκανε να τη «ζηλεύουμε» ακόμη περισσότερο.

Tags: 

Δεν έχει κόμπλεξ με την ηλικία της η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Για το αν πιστεύει πως η μελαγχολία και η λύπη γεννούν καλύτερη μουσική απάντησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Tags: 

Ποια διάσημη κυρία μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα;

Είναι μια πανέμορφη γυναίκα με αγγελικό πρόσωπο και αψεγάδιαστο κορμί. Ο άγγελος της Victoria's Secret περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί, το οποίο όπως αποκάλυψε θα είναι αγοράκι και απολαμβάνει όσο τίποτα την εγκυμοσύνη της.

Ο λόγος για την Candice Swanepoel, η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram μοιράστηκε με τους followers της μία ακόμα φωτογραφία της με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και δέχτηκε… βροχή ευχών.

Tags: 

Η Αγγελική Ηλιάδη γιόρτασε τα γενέθλια των γιών της

Δύο ετών έγινε μικρός γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και η διάσημη μαμά του θέλησε να στείλει ένα τρυφερό μήνυμα για την οικογένεια της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Tags: 

Μπέσυ Μάλφα: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας της

Μία πολύ αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε η Μπέσυ Μάλφα για λογαριασμό του περιοδικού «YOU». Η όμορφη ηθοποιός αφού φωτογραφήθηκε με μαγιό αργότερα μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Αντιμετώπισες μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σου και είχες το θάρρος να μιλήσεις γι’ αυτό

Tags: 

Ηλεία: O γαμπρός του δημάρχου έστειλε στο νοσοκομείο την πρόεδρο της Κυλλήνης

Μπροστά σε δεκάδες άτομα, στην παραλία της Κυλλήνης άρχισε να της ρίχνει γροθιές στο κεφάλι και να την τραβά από τα μαλλιά, όπως υποστηρίζει η ίδια - Αιτία όπως αναφέρει σχόλια που έχει κάνει για τον δήμαρχο στο Facebook
Στο νοσοκομείο Αμαλιάδας νοσηλεύεται, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κυλλήνης Δήμητρα Φιτσάλου, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από τον γαμπρό του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.