Ιούνιος 2016

Έκανε την εμφάνιση στην παραλία με τον αγαπημένο της η Ανθή Σαλαγκούδη

Το πρώτο της μπάνιο έκανε σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη και μας ενημέρωσε ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την παραλία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η όμορφη δημοσιογράφος πόζαρε στην ξαπλώστρα φορώντας το μαγιό της και έγραψε στη λεζάντα: «Καλημέρες ηλιόλουστες και χαρούμενες!!! Μετά από μια σύντομη βρογχίτιδα που με ταλαιπώρησε αρκετά τις τελευταίες μέρες.. αυτό είναι το πρώτο μου μπάνιο!».

Φήμες δηλώνουν πως σύντομα η δημοσιογράφος, εκτός από το μαγιό της, θα φορά και ένα πολύτιμο λίθο στο χέρι της, καθώς ο αγαπημένος της, Τζώνη Καλημέρης έχει σκοπό να την αποκαταστήσει.

Tags: 

Ξεσπά ο Βασίλης Καρράς με την πολιτική

Έχασε την ψυχραιμία του ο Βασίλης Καρράς για την κατάσταση της χώρας και για τις υποσχέσεις που δίνουν οι πολιτικοί και ποτέ δεν πραγματοποιούν.

«Να βγει ένας πολιτικός και να επαναστατήσει. Να γίνει ήρωας για την χώρα, με όλο το κόστος που θα βρει μπροστά του. Θα αλλάξουν τα πράγματα, θα αλλάξει και ο κόσμος. Δεν περίμενα από τη νεολαία μας να βάλει το κεφάλι στο καβούκι της και να μη μιλήσει. Περίμενα να επαναστατήσει με τον δικό της τρόπο. Χωρίς φόνους, χωρίς πιστόλια χωρίς μαχαίρια», δήλωσε ο τραγουδιστής σε γνωστό περιοδικό.

Tags: 

«Ξέσπασε» σε κλάματα η Μενεγάκη στην εκπομπή της

Η ιστορία του Αυστραλού ήρωα που έχει σώσει με το αίμα του εκατομμύρια παιδιά, ήταν η αφορμή η ωραία Ελένη να βουρκώσει την ώρα της εκπομπής της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης της Mενεγάκη Τάσος Τεργιάκης ,άρχισε να περιγράφει το ρεπορτάζ. Πως δηλαδή ο ογδοντάχρονος Τζέιμς Χάρισον, έχει καταφέρει με το αίμα του να σώσει 2,5 εκατομμύρια μωρά.

Η Ελένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και αποχώρησε από την εκπομπή λέγοντας: «Με αποτελειώσατε. Ας πάω καμαρίνι, συνεχίστε και τα λέμε σε λίγο! Να δω μετά τι άσσο θα μου βγάλετε από το μανίκι για να με σηκώσετε».

Tags: