Μάιος 2016

Στο νοσοκομείο εισάχθει η Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από τα social media μας ενημέρωσε πως εισήχθη στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί.

Η τραγουδίστρια μπήκε για μία προγραμματισμένη γυναικολογική επέμβαση και όλα πήγαν καλά! Η ίδια μάλιστα ανήρτησε στo Ιnstagram μία φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την προϊσταμένη της κλινικής ΡΕΑ.

Φήμες λένε, πως η γνωστή τραγουδίστρια, είναι στην διαδικασία απόκτησης παιδιού και κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να πρέπει να διακόψει την κύηση.

Tags: 

Μισό αιώνα ομορφιάς ζει η Monica Bellucci

Είναι η γυναίκα - σύμβολο και η απόλυτη φιγούρα θηλυκότητας και αισθησιασμού εδώ και πολλά χρόνια. Η Monica Bellucci στα 51 της χρόνια έχει ξεκινήσει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, ωστόσο αυτά δεν στερούν τίποτα από τη γοητεία της.

Η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε στην Όπερα της Ρώμης, για να παρακολουθήσει από κοντά τη λαμπερή πρεμιέρα του La Traviatta και ήταν μοναδική.

Ο λόγος φυσικά είναι το γεγονός ότι δεν έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις, που πολλές stars προτιμούν και παραμένει φυσικά όμορφη και σέξι.

Tags: 

Το ξέσπασμα του Νίκου Ξανθόπουλου μέσω διαδικτύου

Αγαπά το facebook κι εκφράζεται μέσα από αυτό για τα πολιτικά κι όχι μόνο πράγματα της χώρας. «Χτίζεται το μέλλον της χώρας, ερήμην μας. Γιατί το πολιτικό προσωπικό δεν έχει ιδέα από χτίσιμο, μόνο από γκρεμίσματα ξέρει, για ποιά σχέδια να μιλήσει; Δεν είναι ούτε καν εργολάβος.

Απλά επιστάτης είναι για να πάει στρωτά η εφαρμογή του σχεδίου που ξεπουλά τη χώρα. Ενός σχεδίου που εκπόνησαν τα κραταιά διεθνή αφεντικά, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί η χώρα και να εξανεμιστεί το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας..Άξιος ο παχυλός μισθός σας», έγραψε για το πολυνομοσχέδιο.

Tags: 

Απόδραση για δύο η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά

Φαίνεται πως δεν τους έφτασε το ταξίδι στο Λονδίνο τις ημέρες του Πάσχα και αποφάσισαν να κάνουν και άλλα τέτοια σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά που διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους και δεν σταματάνε τα ταξιδεύουν, καθώς και αυτό, είναι μέσα στα πράγματα που λατρεύουν να κάνουνε μαζί .

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το «Shire», το χωριό των Χόμπιτ, όπου γυρίστηκε η ομώνυμη ταινία αλλά και ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», την Όπερα του Σύδνεϋ και πολλά ακόμη αξιοθέατα.

Tags: 

Σαν σήμερα «έφυγε» η «βασίλισσα της ντίσκο» Donna Summer

Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '70 στη χρυσή εποχή της χορευτικής μουσικής ντίσκο, εξού και το προσωνύμιο «βασίλισσα της ντίσκο».

Η ΛαΝτόνα Άντριαν Γκέινς (LaDonna Adrian Gaines), όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1948 στο Ντόρτσεστερ της Βοστώνης, στους κόλπους μιας ευσεβούς πολυμελούς χριστιανικής οικογένειας. Επηρεασμένη από τη Μαχάλια Τζάκσον, ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρή ηλικία μουσική γκόσπελ στη χορωδία της ενορίας της.

Tags: 

Η Κim Kardashian έγινε ξανθιά

Είναι μία γυναίκα, την οποία το καστανό χρώμα στα μαλλιά την έχει χαρακτηρίσει. Ο λόγος για την Kim Kardashian, η οποία είπε να απαρνηθεί το φυσικό της χρώμα και να το γυρίσει στο ξανθό.

Η πασίγνωστη και ζάμπλουτη τηλεπερσόνα αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή, την οποία είχε υιοθετήσει για σύντομο χρονικό διάστημα και πριν από μερικά χρόνια και ανέβασε το αποτέλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H απίστευτη αλλαγή της Kim εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να πατήσουν like στην νέα της φωτογραφία.

Tags: 

Την πρώτη εμφάνιση έκανε χθες το νέο μέλος Ρουβά

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκαν στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Tags: 

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για την Έλλη Στάη

Η Ελληνίδα καλλονή, εξομολογείται σε συνέντευξή της για την αλλαγή στη ζωή της, εξαιτίας της δημοσιότητας αλλά και για την φιλία της με την Έλλη Στάη.

«Θαυμάζω το μυαλό της, τον δυναμισμό της, την πορεία της, τη θηλυκότητα της. Είναι μια γυναίκα που συνδυάζει τα πάντα! Ευφυΐα, ομορφιά και ταλέντο. Αυτό που μου είχε πει την πρώτη φορά που τη συνάντησα είναι πως πιστεύει ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα πέρα από τη ψυχαγωγία. Το κράτησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου», είπε η Δούκισσα.

Tags: