Μάρτιος 2016

«Δικαίως τσίνησαν όλοι. Ήταν πολύ κακό» δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη

Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου η Κατερίνα Παπουτσάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για το εξώφυλλο του «Down Town» με τους celebrities – πρόσφυγες στο οποίο συμμετείχε κι έγινε μεγάλος ντόρος.

Η Κατερίνα, δήλωσε σχετικά πως: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ούτε εμένα μου άρεσε. Η απάντησή μου είναι παρόμοια με των άλλων ανθρώπων που φωτογραφηθήκαμε μαζί. Δικαίως τσίνησαν όλοι. Ήταν πολύ κακό. Ας μείνουμε στην πρόθεση, γιατί έχει περάσει και καιρός».

Tags: 

Η σχέση του George Clooney και της Hillary Clinton

Δριμεία κριτική άσκησε ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για το προεδρικό χρίσμα Μπέρνι Σάντρες στην αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον με αφορμή μια εκδήλωση για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας της τον Απρίλιο.

Η Χίλαρι Κλίντον μαζί με τον υποστηρικτή της υποψηφιότητάς της και χορηγό της εκστρατείας Τζορτζ Κλούνεϊ οργανώνουν δείπνο με τιμή συμμετοχής ανά κεφάλι τα 33.400 δολάρια και για προνομιακή θέση τα 353.400 δολάρια.

Ο Μπέρνι Σάντερς αναφέρθηκε σε ένα «διεφθαρμένο και ανήθικο» σύστημα, το οποίο στηρίζει η Χίλαρι Κλίντον και από το οποίο χρηματοδοτείται.

Tags: 

Έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση δηλώνει η Νανά Καραγιάννη

Η Νανά Καραγιάννη, έπειτα από την σοβαρή κατάσταση της υγείας της, η οποία δείχνει να ξεπερνά, δηλώνει αποφασισμένη σε συνέντευξή της να ξανά επιστρέψει στον κόσμο της τηλεόρασης και αναφέρει πόσο της έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια.

«Μου λείπουν κάποιοι καλοί συνάδελφοι, μου λείπει ο μισθός της, δεν ήμουν ποτέ στα υψηλά κασέ, ούτε καν στα μεσαία, αλλά για εμένα ήταν υπεραρκετό!», απαντά σε εφημερίδα η Νανά Καραγιάννη και συνεχίζει:

Tags: 

Η Γιούλη Ηλιοπούλου μιλάει για πρώτη φορά για την αποβολή της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε, η Γιούλη Ηλιοπούλου, πως απέβαλε λίγο πριν ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

«Η πιο δύσκολη μου στιγμή στο θεατρικό σανίδι ήταν πριν χρόνια που ήμουν έγκυος. Λίγο πριν ανέβω στη σκηνή λοιπόν, έπαθα παλινδρόμηση και έχασα πάρα πολύ αίμα. Αν ήμουν μακριά από την Αθήνα, θα πέθαινα. Είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Πήγα στο νοσοκομείο, το μωρό όμως το έχασα. Μου έκαναν μεταγγίσεις και την επόμενη μέρα έπρεπε να παίξω» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Tags: 

«Χουζούρης» ο Κώστας Μαρτάκης

Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε συνέντευξη και αποκαλύπτει το πόσο πολύ δυσκολεύεται να ξυπνήσει το πρωί για να είναι στην ώρα του στην εκπομπή «Καλημερούδια», αλλά και ποιους «επιστρατεύει» κάθε μέρα ώστε να τον ξυπνήσουν.

Tags: 

Ο Κώστας Κόκλας μιλά για τις αφοπλιστικές ερωτήσεις του γιού του

Απέναντι στον Γρήγορη Αρναούτογλου κάθισε προχθές, το βράδυ της Τετάρτης, ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τον χωρισμό του και για τη σχέση που έχει μετά το διαζύγιο με τον γιο του.

Tags: 

Η Ρούλα Κορομηλά «μαρτυρά» την δίαιτα που έκανε και έχασε 10 κιλά

Ενόψει της μεγάλης της επιστροφής στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά έχει καταφέρει να χάσει δέκα κιλά με δίαιτα μέσα σε δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, η λαμπερή παρουσιάστρια ξεκίνησε την δίαιτα του αστροναύτη – γνωστή ως η δίαιτα της ΝΑSA, η οποία έκανε θραύση τη δεκαετία του ’80 και την είχε ακολουθήσει και τότε.
Η δίαιτα αυτή επιτρέπει πολλές πρωτεΐνες και απαγορεύει όλα τα γαλακτοκομικά.
Δευτέρα:
Μεσημέρι: 1 σαλάτα λαχανικών χωρίς λάδι και 3 αβγά.
Βραδινό: 1 μερίδα κρέας χοιρινό χωρίς λίπος, 1 σαλάτα λαχανικών χωρίς λάδι

Tags: 

Ο «Άρχοντας» πυροδοτεί την κόντρα με τη Δέσποινα Βανδή

Πέρασαν περίπου τρία χρόνια, από τότε που ο Νότης Σφακιανάκης και η Δέσποινα Βανδή θα συνεργαζόντουσαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ωστόσο, η συνεργασία δεν έγινε ποτέ, καθώς η Δέσποινα Βανδή, επέλεξε να αποχωρήσει από το σχήμα έπειτα από τις ακροδεξιές απόψεις που είχε εκφράσει ο συνάδελφός της Νότης Σφακιανάκης.

Tags: 

Γνωστή τραγουδίστρια πάντρεψε τον αδερφό της

Μια ευχάριστη και όμορφη στιγμή βίωσε η πολύ γνωστή κι αγαπημένη τραγουδίστρια, μιας και έντυσε γαμπρό ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Ο λόγος για την πανέμορφη, γνωστή τραγουδίστρια, Αμαρυλλίδα, η οποία φυσικά και βρέθηκε στο παραμυθένιο γάμο του αδερφού της και ήταν και πολύ ευτυχισμένη, καθώς την είδηση για τον γάμο μας την έδωσε εκείνη.

Η Αμαρυλλίδα, «ανέβασε» το νεόνυμφο ζευγάρι φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Να ζήσετε αδερφούλη μου!!! Σας αγαπώ».

Tags: 

H Kim ανέβασε καινούρια γυμνή φωτογραφία, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα της!

Η αλήθεια είναι πως με τις εγκυμοσύνες είχαμε καιρό να δούμε καινούρια γυμνή φωτογραφία της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν. Το κατάλαβε μάλλον και η ίδια και είπε να μην απογοητεύσει τα εκατομμύρια των ακολούθων της στα social media.

Έτσι, μόλις 13 εβδομάδες μετά την γέννηση του γιους της Saint, η Κιμ έβγαλε μία ολοκαίνουρια γυμνή selfie και την ανέβασε αμέσως στο instagram. Η λεζάντα ήταν: "Οταν δεν έχεις τίποτα να... φορέσεις"!

Και για να μην έχει και προβλήματα με τους κανονισμούς της σελίδα, φρόντισε να κρύψει τα επίμαχα σημεία της με δυο μαύρες γραμμές.

Σελίδες