Δεκέμβριος 2015

Άδοξο τέλος για γνωστό ζευγάρι της showbiz.

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να γνωριστούν και ήδη έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Ο λόγος για τον Νίκο Παντίδο και την Κατερίνα Σκουρλή, το γνωστό ζευγάρι που η σχέση τους απασχόλησε αρκετά τα μέσα αλλά και τις κίτρινες φυλλάδες.

Σύμφωνα με κοντινό φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, οι δυό τους αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα απο την αρχή της σχέσης τους και το γεγονός οτι ο νεαρός ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να ταξιδέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό δημιούργησε περισσότερα σύννεφα στην σχέση τους.

Tags: 

Φήμες επανένωσης για Γεωργίου - Ελευθερίου.

Πάνε πλέον τρία ολόκληρα χρόνια απο τότε που η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Μιλάμε φυσικά για την αγαπημένη τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου και τον πρωήν αγαπημένο της Γιώργο Ανδρέου, σεναριογράφο και πρωταγωνιστή της πετυχημένης κυπριακής τηλεοπτικής σειράς "Μπρούσκο".

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι θα συνεργαστεί στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Γεωργίου, όπου η Ελευθερία φυσικά θα πρωταγωνιστεί στο ρόλο της δημοσιογράφου.

Tags: 

Μπεκατώρου: “Θέλω ο Αϊ Βασίλης να μου φέρει ένα μωράκι”

Μία πολύ συγκινητική ευχή έκανε η Μαρία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην εκπομπή “Με το Καλημέρα Σας”, όπου ευχήθηκε ο Άγιος Βασίλης φέτος να της φέρει ένα μωράκι...

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το σύζυγο της και δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκτήσουν ένα παιδάκι ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους και προσπαθούν μέσω εξωσωματικής.

Tags: 

Κι άλλο ερωτευμένο βασιλικό ζεύγος;

Μετά τον πρίγκιπα Γουϊλιαμ και την - πλέον - σύζυγο του, Κέιτ Μίντλετον, έρχεται μία ακόμα είδηση που αφορά τα ερωτικά της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του περιοδικού ΟΚ, τα αδέρφια του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ φαίνεται πως έζησαν κι αυτά μερικές στιγμές πάθους μεταξύ τους, όχι και πολύ καιρό πριν.

Όπως καταλάβατε, μιλάμε φυσικά για τον πρίγκιπα Χάρι και την Πίπα Μίντλετον, οι οποίοι ήρθαν πιο κοντά την ημέρα του βασιλικού γάμου και το φλερτ αυτό δείχνει να συνεχίστηκε για τουλάχιστον τρεις ακόμα μήνες.

Tags: 

Με νέα εμφάνιση η Mariah Carey

Με νέα, άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έσκασε μύτη η γνωστή τραγουδίστια Mariah Carey, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τις ξένες κουτσομπολίστικες με την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς είχε πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών της.

Η ταλαντούχα σταρ, η οποία έχει πλέον πάρει διαζύγιο απο τον Nick Canon και ετοιμάζεται να παντρευτεί το νέο εκλεκτό της καρδιάς της, εμφανίστηκε σε κοσμικό event της Νέας Υόρκης και η εμφάνιση πραγματικά μας άφησε όλους άφωνους!

Tags: