Νοέμβριος 2015

Δήλωση Τσαλίκη: Θα σε βρω

Έξω φρενών και με το δίκιο του είναι ο Γιώργος Τσαλίκης μετά απο περίεργο δέμα που έλαβε λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα στο νυχτερινό μαγαζί που εργάζεται.

Όπως ανέφερε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κατέφτασε στο μαγαζί και άφησε ένα δέμα, πάνω στο οποίο αναγράφονταν τα ονόματα των παιδιών του γνωστού τραγουδιστή και υπογραφή "Σας αγαπώ πολύ - ο θείος".

Tags: 

Τηλεπερσόνα ψάχνει πλέον στα σκουπίδια

Ένα θλιβερό θέαμα ανιμετώπισαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην οδό Ξενοφώντος, στην περιοχή της Γλυφάδας, καθώς μία γνώριμη παρουσία εντοπίστηκε να ψαχουλεύει - ένας Θεός ξέρει για τί - στα σκουπίδια.

Ο λόγος για την Ρούλα Βροχοπούλου, την ιδιαίτερη τηλεπερσόνα που είχε γίνει γνωστή μέσα απο την συμμετοχή της στο παιχνίδι The Wall αλλά και απο τις άπειρες δακρύβρεχτες εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πάνελ.

Tags: 

Η Κένταλ έγινε ξανθιά και μας σοκάρει

Με νέο λουκ και μάλιστα τελείως διαφορετικό απο αυτό που την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα εμφανίστηκε η Κένταλ Τζένερ, η προτελευταία απο τις αδερφές Καρντάσιαν, για τις ανάγκες μία φωτογράφισης.

Ως άλλη Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το 20χρονο μοντέλο άλλαξε ολοκληρωτικά κάνοντας τα μαλλιά του πλατινέ και ποζάροντας με ένα αινιγματικό βλέμα, όπως θα ταίριαζε άλλωστε και στην ηρωϊδα του ιδιαίτερου αυτού παραμυθιού.

Tags: 

Τέλος στις φήμες περί διαζυγίου για Ράντου-Παπακωνσταντίνου.

Τέλος μία και καλή στις φήμες που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο απο το σύζυγο της Βασίλη Παπακωνσταντίνου έβαλε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η αγαπημένη ηθοποιός, όσον αφορά τις φήμες για σύννεφα στο γάμος της με τον τραγουδιστή, εκείνη απάντησε: "Δεν υπάρχει σχέση που να μην έχει σύννεφα. Άσπρα, ρόζ, μαύρα, κίτρινα, σύννεφα πάντα υπάρχουν. Είναι στο χέρι σου όμως για το πώς θα τα διαχειριστείς."

Tags: 

Σάλος με σχόλιο στυλίστριας για τα πόδια της Κορινθίου.

Τηλεοπτικός και διαδικτυακός χαμός προκλήθηκε μετά απο σχόλιο που έκανε η στυλίστρια Χρυσάνθη Κιτσινέλη, η οποία είπε το εξής όσο η εκπομπή στην οποία συμμετέχει βρισκόταν On air.

Η fashion blogger, σχολιάζοντας γνωστές κυρίες της showbiz για τις στιλιστικές τους επιλογές, ανέφερε το εξής φτάνοντας στη γνωστή ηθοποιό: «Η Μαρία Κορινθίου έχει κάνει κάτι πολύ σωστό, έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά που το κάνει αυτό. Γιατί δεν είναι για να φαίνονται γιατί είναι παχιά πολύ»!

Tags: 

Εκ βαθέων εξομολόγηση του Άγγελου Πυριόχου

Την ψυχή του άνοιξε στην κάμερα ο ηθοποιός Άγγελος Πυριόχος, ο οποίος ομολόγησε πως περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τα οικονομικά ενώ δεν δίστασε να προσθέσει πως αναγκάστηκε να πουλήσει μερικά χρυσαφικά που του είχαν απομείνει για να μπορέσει να αποπληρώσει την ασφάλεια του.

"Δεν είμαι πλούσιος, ούτε κατά διάνοια", δήλωσε ο περφόρμερ. Είναι μέρες που τυχαίνει και δεν έχω ούτε για να φάω. Δεν με νοιάζει όμως, η ζωή μου φέρθηκε πολύ καλά, είμαι "χορτάτος" απο φιλίες, αγάπη και επιτυχία.

Tags: