Σεπτέμβριος 2015

Sex tape με την Τζένιφερ Λόπεζ

Σε αναμμένα κάρβουνα φαίνεται πως κάθεται η παγκοσμίου φήμης σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία δέχτηκε απειλές απο τον πρωήν σύζυγο της πως θα κυκλοφορήσει ένα dvd γεμάτο με άκρως προσωπικό ερωτικό περιεχόμενο απο το μήνα του μέλιτος τους.

Ο λόγος φυσικά για τον Ojani Noa, με τον οποίο ήταν παντρεμένη η Λόπεζ το 1997. Μπορεί ο γάμος τους να κράτησε μόνο 11 μήνες, ωστόσο κάτι φαίνεται πως επιβίωσε απο αυτό τον γάμο και αυτό ήταν η ροζ ταινία που γύρισαν μαζί.

Tags: 

Δήλωση-φωτιά της Γερμανού που θα συζητηθεί.

Γεμάτη υπονοούμενα και σπόντες ήταν η Ναταλία Γερμανού, στα πλατώ της νέας της εκπομπής με τίτλο "ΝΑΜΑSTE", στο κανάλι Ε.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει αυθόρμητα ένα σχόλιο αρκετά πικάντικο, παίρνοντας αφορμή απο την συνέντευξη που έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια Ευρυδίκη μετά το χωρισμό της απο τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και μέσ΄το υπονοούμενο η παρουσιάστρια, «Και εμένα μου έχει τύχει να έχω ξεκινήσει μία σχέση το καλοκαίρι, να θέλω να χωρίσω τον Οκτώβριο και να χωρίσω μετά από ένα χρόνο... γιατί έλεγα «την άλλη εβδομάδα»».

Tags: 

Παρηγοριά θυληκού γένους για την Jennifer Garner

Η Jennifer Garner το τελευταίο διάστημα περνάει ομολογουμένως δύσκολα γιατί, ας το παραδεκτούμε, δεν είναι και λίγο να χάσεις μέσα σε ένα βράδυ και άντρα και νταντά!

Ο παράνομος δεσμός του συζύγου της, Ben Affleck, με την ντανά των παιδιών τους, τους κόστισε πρώτα απο όλα το γάμο του αλλά εκτός αυτού, έγινε η αιτία να κυνηγούν την άτυχη ηθοποιό όλη μέρα οι παπαράτσι για μία δήλωση ή μία φωτογραφία.

Και πάνω που όλα δείχνουν να πηγαίνουν στραβά, εμφανίζεται σαν άγγελος η Jennifer Aniston, παλιά και καλή φίλη της Garner, για να την στηρίξει σε αυτό που περνάει.

Tags: 

Η Κατερίνα Στικούδη κάνει pole dancing και μοιράζει εγκεφαλικά.

Πρόκειται για μία απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Μπορεί στην αρχή να μας παρουσιάστηκε ως μοντέλο, η καλλίγραμμη καλλονή πλεόν ασχολείται αποκλειστικά με τη μουσική και το τραγούδι, ενώ σκοπεύει στο μέλλον να ασχοληθεί και με το θέατρο.

Tags: 

Ένα ζευγάρι της showbiz που δεν λέει να φανερωθεί.

Αμάν και πώς κάνουν οι παπαράτσι για να μπορέσουν να βγάλουν έστω και μία φωτογραφία του εν λόγω ζευγαριού, εκείνοι όμως καταφέρνουν και ξεγλυστράνε διακριτικά, καταστρέφοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο για περίεργα πρωτοσέλιδα σε κουτσομπολίστικες φυλλάδες.

Ο κόσμος όμως το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος φυσικά για τους Justin Bieber και Hailey Baldwin, που ενώ οι φήμες οργιάζουν και όλοι φαίνεται να περιστρέφονται γύρω απο το δεσμό τους, εκείνοι αρνούνται να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση ή ακόμα και να φανούν μαζί σε κάποιο event.

Tags: 

Η Shaya αποκάλυψε γιατί διαλύθηκαν οι Hi-5.

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Hello" η γνωστή τραγουδίστρια Shaya, η οποία κάνει καριέρα στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια, αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν το συγκρότημα με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της, τις Hi-5, να δώσουν ένα τέλος στη σύντομη πορεία τους στη μουσική και να διαλυθούν.

Tags: 

Γνωρίστε την Chloe Mafia

Μπορεί να είναι μόνο 23 ετών, η εμφάνιση της όμως είναι ιδιαίτερα....ανεπτυγμένη θα λέγαμε!

Ο λόγος φυσικά για την Chloe Mafia, τη βρετανική περσόνα που έχει γίνει πασίγνωστη στη χώρα λόγω του υπερβολικά μεγάλου στήθους της και της γενικότερης αγάπης που τρέφει για την σιλικόνη και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Tags: 

Η Βίκυ Κάβουρα "έκαψε" τη Βουλιαγμένη!

Εγκεφαλικά μοίρασε και μάλιστα απλόχερα η πανέμορφη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, η οποία διάλεξε την πλαζ της Βουλιαγμένης για να απολάυσει το καλοκαιρινό της μπάνιο στη θάλασσα.

Με μοναδικό σύντροφο ένα μικροσκοπικό λευκό μπραζίλιαν μπικίνι που αφήνει τα απολύτως απαραίτητα στην φαντασία, η νεαρή καλλονή ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία με το καλλίγραμο κορμί της.

Η Βίκυ Κάβουρα αυτή την περίοδο γεμίζει τις μπαταρίες της και ετοιμάζεται για μία δυναμική τηλεοπτική σεζόν και αναφέρει μάλιστα την πιθανίτητα να συμμετέχει και σε μία θεατρική παράσταση!

Tags: