Ιούνιος 2015

Πρώην δημοσιογράφος αλλάζει σταδιοδρομία και ανοίγει γραφείο για call girls!

H 41χρονη Αυστραλέζα με τα όλα της, Amanda Goff, πρώην δημοσιογράφος, άναψε φωτιές όταν αποκάλυψε πως δουλεύει και σαν call girl, με το όνομα Samantha X!!!

Και γιατί το αποκάλυψε; Μα, γιατί ήταν πολύ καλή και έβγαζε αρκετά από αυτή της την δραστηριότητα, τόσο που αποφάσισε να φτιάξει το δικό της γραφείο call girl. Έβαλε μάλιστα και διαφήμιση για να προσεγγίσει προσωπικό!

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Αντίθετα από την αδερφή της, όσο πάει κι ομορφαίνει!

Μπορεί όλη η Ελλάδα να ασχολιόταν για καιρό με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τις επιλογές της, αλλά και την εξωπραγματική ομορφιά της, όμως η αδερφή της μεγαλώνει πολύ καλύτερα από εκείνη.

Η Άρτεμις προσπαθεί με αργά αλλά σταθερά βήματα να καθιερωθεί στο χώρο του τραγουδιού, αντίθετα από την αδερφή της που θέλησε τα πάντα αμέσως και στο τέλος τα έχασε όλα.

Με όπλο το ταλέντο και της ομορφιά της, η οποία δεν υστερεί πλέον από την αδερφή της, χωρίς να προκαλεί, κυνηγάει το όνειρό της. Δηλαδή το άκρως αντίθετο της αδερφής της.

Ντέιβιντ Χέισελχοφ: "Δεν έχω ανάγκη τα βιάγκρα"

Τον επόμενο μήνα, θα σβήσει 63 κεράκια, αλλά επιμένει ότι διαθέτει τη σεξουαλική ορμή ενός άντρα που έχει τα μισά του χρόνια.

Ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ, ο αστέρας του Baywatch, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του, η 33χρονη Hayley Roberts, είναι συχνά εξουθενωμένη από τις αχόρταγες ορέξεις του. «Δεν έχω ανάγκη να πάρω βιάγκρα ή κάτι άλλο. Αν μη τι άλλο, προσπαθώ να βρω ένα αντι-βιάγκρα χάπι γιατί η φιλενάδα μου μου λέει συνέχεια ‘γιατί το θέλεις αυτό κάθε μέρα;’», είπε σε δημοσιογράφο της Daily Mirror.

H νέα σχέση της Kristen Stewart, με γυναίκα αυτή τη φορά!

Την Kristen Stewart, αν και πρωτοέπαιξε πολύ μικρή στο σινεμά, την γνωρίσαμε ολοι μέσα από τον ρόλο της Μπέλα, στην πολύ επιτυχημένη σειρά ταινιών, Twilight. Ακόμα περισσότεροι, μετά το ειδύλλιό της με τον συμπρωταγωνιστή της, Robert Pattison.

Όλοι αμφισβητούν το ταλέντο της, κι όμως, είναι η μοναδική Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το γαλλικό βραβείο Cezar. Δεν διστάζει να μιλά ανοιχτά για τον σεξισμό της βιομηχανίας που την έκανε διάσημη και αυτό το έχει πληρώσει.

Σάλος από το φιλί του Ian McKellen και του Patrick Stewart!

Σάλος έχει προκληθεί από το φιλί που αντάλλαξαν οι δύο καλοί φίλοι και σπουδαίοι ηθοποιοί, Ian McKellen και του Patrick Stewart.

Οι δύο Sir της μεγάλης οθόνης, φιλήθηκαν στο στόμα μπροστά στις κάμερες κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς του πιο εμβληματικού ντετέκτιβ όλων των εποχών, του Σέρλοκ Χολμς, που τον ενσαρκώνει αυτή τη φορά ο Ian McKellen. Η ταινία έχει τίτλο "Mr.Holmes".

Nησί στο Ιόνιο σκοπεύουν να αγοράσουν οι Bradgelina!

Aν εσείς αγοράσατε μόλις ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, με κάπως πιο τσιμπημένη τιμή, κάνοντας αρκετές οικονομίες για μήνες, και είστε περήφανες, να σας ενημερώσουμε ότι η δική σας αγορά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή του ζεύγους Bradgelina. Διότι φίλες μου, οι 2 stars αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία αγορά και μάλιστα... χρώματος ελληνικού!

Κουρεύτηκε η Tyra Banks!

Η Tyra Banks είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα που έχουν περάσει από τις σημαντικότερες πασαρέλες του κόσμου. Η 41 πλέον Μαΐων πανέμορφη μιγάδα σούπερ σταρ, έχει γίνει συνόνυμο της ομορφιάς και της χάρης. Το όνομά της είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μπραντς στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ειδικά μετά το πολύ επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι America’s Next Top Model, το οποίο παρουσιάζει και γνωρίζει τεράστια επιτυχία όπου κι αν προβάλετε.

Έρχεται το σέξυ Big Brother στο Ε!

Το Big Brother το γνωρίσαμε από την συχνότητα του ΑΝΤΕΝΝΑ, πριν πολλά πια χρόνια και εξ' αρχής είχε κάνει αίσθηση, με την καλή αλλά και την κακή έννοια.

15 χρόνια μετά, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στο κανάλι Ε. Το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι έτοιμο να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.