Μάιος 2015

Σιάσημες σταρ σε αμακιγιάριστο selfie!

Ο λόγος για τις Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντεμί Μουρ, Αμπερ Βαλέτα και Αμάντα ντε Καντενέτ.

Οι πανέμορφες σταρ, αν και δεν είναι πια στην πρώτη τους νιότη, τολμούν να φωτογραφίζονται αμακιγιάριστες και μάλιστα να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στα social media.

Αυτό έγινε με την ευκαιρία του πάρτυ γενεθλίων για τα 43 χρόνια της φωτογράφου μόδας και τηλεπαρουσιάστριας, Αμάντα ντε Καντενέτ. Η καλή της φίλη Γκουίνεθ Πάλτροου δεν θα μπορούσε να λείπει, όπως βέβαια και οι Ντέμι Μουρ και Αμπερ Βαλέτα.

Ο πρώην παίχτης των Τζετς της Νέας Υόρκης Τζερμάιν Κάνινγκχαμ δήλωσε ένοχος για τη δημοσίευση εκδικητικού πορνογραφικού υλικού

Σύμφωνα με το nj.com ο εικοσιεξάχρονος Κάνινγκχαμ παραδέχτηκε ότι ανέβασε γυμνές φωτογραφίες της πρώην φίλης του στη σελίδα του στο instagram χωρίς τη δική της συναίνεση τον περασμένο Δεκέμβρη.

Θεωρείται πως είναι ο διασημότερος που του έχουν ασκηθεί κατηγορίες για ανάλογο αδίκημα ως τώρα, και μάλλον με αυτό τελείωσε και η καριέρα του, καθώς έχει τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν και δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα αυτή την περίοδο.

Doutzen Kroes: Ποιο σέξυ από ποτέ!

Το 30χρονο μοντέλο και πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret, Doutzen Kroes, μάλλον έχει βαλθεί να μας τρελάνει!

Πιο όμορφη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, περπατάει με απίστευτη άνεση, που θα την ζήλευαν και οι πιο μεγάλες σταρ της μεγάλης οθόνης, στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών. Με απίστευτα σέξυ δημιουργίες υψηλής ραπτικής και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Sunnery James.

Μειώνονται οι κρατήσεις στα τουριστικά καταλύματα!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γιάννης Ρέτσος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τους αρμόδιους, αναφέροντας πως οι κρατήσεις τουριστικών στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες κινούνται πτωτικά. Εκφράζει φόβους πως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο εξωτερικό, γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας με τους εταίρους αλλά και της φιλολογίας περί φόρων στον κλάδο του τουρισμού, έχει επηρεάσει αισθητά τις αφίξεις προς την Ελλάδα.

Νέα επεισόδια X-Files: Είναι επίσημο!

Πρόκειται για τις σειρές που άφησαν εποχή! Η αυστηρή πράκτορας Σκάλι και ο γοητευτικός πράκτορας Μόλντερ επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, όχι με επαναλήψεις, αλλά με νέα επεισόδια!

Επιτέλους, η αγαπημένη σειρά, με τους εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές θα επιστρέψει στις οθόνες μας, και αυτό δεν είναι πια φήμη! Για όσους πιθανόν δεν ξέρουν, το X-Files ήταν μία δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας, η οποία διήρκεσε από το 1993 μέχρι το 2002, ολοκληρώνοντας εννέα κύκλους.

Νεπάλ: Νέα σεισμική δόνηση 7,4 Ρίχτερ!

Πριν ακόμα αρχίσουν καν να κλείνουν οι πληγές από τον φονικό σεισμό των 7.9 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 25 Απριλίου, ένας νέος ισχυρός σεισμός της τάξης των 7,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στο Νεπάλ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται περίπου 52 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Κατμαντού. Συγκεκριμένα, το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται σε απόσταση 68 χιλιομέτρων δυτικά της πόλης Νάμσε Μπαζάρ, κοντά στο Έβερεστ, και σε βάθος μόλις 19 χιλιομέτρων.Ο αριθμός των θυμάτων από το νέο αυτό χτύπημα της φύσης είναι απροσδιόριστος.

133 κλήσεις στην αστυνομία για ζευγάρι που έκανε σεξ!

Μπορεί οι γείτονες να μην καταγγέλλουν τυχόν βίαια περιστατικά που συμβαίνουν στα διπλανά τους σπίτια, αλλά όταν κάποιος το... γλεντάει να είναι σίγουρος πως κάποιος ενοχλείται!

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 133 κλήσεις (!) για παράπονα δέχθηκε από ενοίκους πολυκατοικίας η αστυνομία μέσα σε ένα μήνα, οι οποίες αφορούσαν διατάραξη κοινής ησυχίας λόγω θορυβώδους σεξ που έκανε ένα ζευγάρι στην πολυκατοικία.

Ώστε έτσι θα είναι ο Μπεν Άφλεκ σαν Batman!

Ετσι θα μοιάζει λοιπόν ο καινούριος Batman!

Η ανακοίνωση του ονόματος του Μπεν Άφλεκ σαν Batman, αρχικά είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φαν του ήρωα. Όμως, σιγά σιγά, παρά τις αρχικές ενστάσεις, η ταινία παίρνει σάρκα και οστά. Μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας "Batman vs Superman: Dawn of Justice".

Όμως, ούτε στο τρέιλερ οι παραγωγοί δεν μας έκαναν την χάρη να δούμε καθαρά τον Mπεν Άφλεκ με την στολή του Batman.