Φεβρουάριος 2015

Την γνωρίσατε; Ναι, γυναίκα είναι!

Κι όμως, πρόκειται για την Winona Ryder η οποία από μικρή ήταν αγοροκόριτσο. Όταν πήγε πρώτη φορά στο σχολείο, οι συμμαθητές της την πέρασε για θηλυπρεπές αγόρι και τη έσπασαν στο ξύλο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, έκανε μαθήματα στο σπίτι, γιατί ήταν εμφανές ότι δεν ταίριαζε πολύ με τους συνομήλικούς της.

5 εύκολοι τρόποι καθαρισμού, χωρίς απορρυπαντικά!

Σε ποιον δεν αρέσει να έχει τον χώρο του καθαρό και τακτοποιημένο; Στον πόλεμο της καθαριότητας, καμία φορά τα… χημικά όπλα περιττεύουν. Δείτε μερικά πανέξυπνα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από επίμονους λεκέδες και δυσάρεστες οσμές που σας παιδεύουν καθημερινά.

1. Τρίψτε τις εστίες της κουζίνας με κερί αυτοκινήτου, αφού τις καθαρίσετε το κερί, θα λάμπουν!

2. Ξέρατε ότι η βότκα είναι απολυμαντική; Ψεκάστε με βότκα τα στρώματα για να τα καθαρίσετε.

Αποχωρεί ο Jamie Dornan από τη συνέχεια του "50 αποχρώσεις του γκρί";

Έντονες φήμες κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες, πως ο Jamie Dornan, ο κινηματογραφικός Christian Grey δηλαδή, δεν θα επιστρέψει για τις υπόλοιπες δύο ταινίες της τριλογίας λόγω της δυσαρέσκειας της γυναίκας του.

Σοκολάτα που ''σβήνει'' τις ρυτίδες

Τον πόλεμο με τον χρόνο υποστηρίζουν πως κέρδισαν Βρετανοί ερευνητές που δημιούργησαν μία σοκολάτα που επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Το επαναστατικό αυτό προϊόν υπόσχεται την ενίσχυση των αντιοξειδωτικών ουσιών αλλά και του κυκλοφορικού συστήματος του οργανισμού, αποτρέποντας τις ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά από πειράματα που έγιναν σε εθελόντριες γυναίκες 50-60 χρονών τα αποτελέσματα έδειξαν πως μετά την καθημερινή κατανάλωση του ''θαυματουργού'' προϊόντος το δέρμα τους είχε επιστρέψει σε επίπεδα αντίστοιχα με το δέρμα μιας 20χρονης ή 30χρονης γυναίκας.

Το λίφτινγκ του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ο μάγος της μπάλας, ο Αργεντίνος Ντιέγκο Μαραντόνα, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα, αν όχι το μεγαλύτερο αστέρι που πέρασε ποτέ από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου. Μια μπαλιά του και μόνο μπορούσε να κάνει τα πλήθη να παραληρούν.

Όμως, οι καταχρήσεις και η ντόλτσε βίτα δεν τον άφησαν να δώσει όσα θα μπορούσε να έχει δώσει. Ακόμα και ο ίδιος εδώ και χρόνια φροντίζει να απασχολεί τον κόσμο με εκτός ποδοσφαίρου θέματα: ναρκωτικά, αλκοόλ, επεισόδια, ξύλο, συλλήψεις, τώρα και… λίφτινγκ.

Πήγε στο νοσοκομίο όρθιος με ένα ψαλίδι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στην ρεσεψιόν νοσοκομείου στο Μεξικό, όταν είδαν έναν άντρα να φτάνει στα επείγοντα περπατώντας έχοντας καρφωμένο στο κεφάλι του ένα ψαλίδι!

Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένας 32χρονος μπάρμαν, ο οποίος απλά προσπάθησε να χωρίσει δύο θαμώνες στο μπαρ που εργαζόταν. Ο ένας είχε πιει πολύ και δεν ήθελε και πολύ να ξεσπάσει ένταση. Ο άτυχος 32χρονος προσπάθησε να εκτονώσει την ένταση. Ο μεθυσμένος άντρας όμως δεν υποχωρούσε και συνέχισε να τον απειλεί, ώσπου έβγαλε από την τσέπη του ένα ψαλίδι και του το κάρφωσε με αυτό στο κεφάλι.

Το πιο επικίνδυνο παιχνίδι του κόσμου!

Το Εργαστήριο Ατομικής Ενέργειας του Γκίλμπερτ, το πιο επικίνδυνο παιχνίδι του κόσμου εκτίθεται πλέον στο Μουσείο Ούλστερ στη Βόρεια Ιρλανδία.

Το παιχνίδι κέρδισε τον τίτλο του γιατί περιείχε τέσσερις τύπους ουρανίου, τρεις πηγές ακτινοβολίας και έναν μετρητή Γκάιγκερ για να μπορούν οι γονείς να μετρούν το ποσοστό ακτινοβολίας στα παιδιά τους.

Το Εργαστήρι Ατομικής Ενέργειας του Γκίλμπερτ ήταν διαθέσιμο μόνο τις χρονιές 1951 και 1952 και ήταν το πιο καλοσχεδιασμένο και λεπτομερές εκπαιδευτικό κιτ για την ατομική ενέργεια που έχει παραχθεί.

Κι άλλα μπλεξίματα με το ΣΔΟΕ ο Μ.Χατζηγιάννης!

Θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει με τη Ferrari του Μιχάλη Χατζηγιάννη; Αυτή που είχε δηλώσει ως κλεμμένες της πινακίδες και είχε υποτίθεται παροπλίσει το πολυτελές αυτοκίνητο; Αυτή με την οποία κυκλοφορούσε κανονικά λέμε, ναι!

Το δις εξαμαρτείν έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι και μάλλον, όπως αποδείχθηκε ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής μόνο σοφός δεν είναι. Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά όχι για κάποια Ferrari, αλλά για το πανάκριβο σκάφος του, μήκους 16 μέτρων.

Κουρουμπλής: Ζήτησε την παραίτηση του Νίκου Νικητέα, τον σύζυγο της Όλγας Τρέμη!

Ο νέος Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε την παραίτηση του συζύγου της πρώην κεντρικής παρουσιάστριας ειδήσεων του MEGA, Όλγας Τρέμη, από το Δ.Σ του Ωνασείου.

Ο Μεσσήνιος καθηγητής Χειρουργικής, Νίκος Νικητέας, είχε τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου τον περασμένο Μάιο, με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη.

Μία πολύ συντονιστική ιστορία!

Ο αρκετά ηλικιωμένος πια, Μπάντ Κάλντγουελ έχει μια καθημερινή ρουτίνα: Κάθε μέρα, με βροχή ή με χιόνι, επισκέπτεται το παγκάκι που αγόρασε και αφιέρωσε στη μνήμη της γυναίκας του, η οποία απεβίωσε πριν από δύο χρόνια. Ο ίδιος θεωρεί πως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας του.

Κάθε μέρα η ίδια διαδικασία: φτάνει με αργά βήματα στο παγκάκι, στέκεται για λίγο όρθιος και της μιλάει. Της λέει ότι καινούργιο συνέβη στη ζωή του και λίγο πριν φύγει, της αφήνει πάνω στο παγκάκι μια μαργαρίτα και μια δεκάρα.

Σελίδες