Νοέμβριος 2014

Οπαδός της Celtics, χορεύει παθιασμένα το Living on a Prayer των Bon Jovi στην εξέδρα!

Τι ήθελε ο κάμερα μαν να δείξει τον Jeremy Fry, κατά την διάρκεια διαλείμματος του αγώνα της Celtics. Συνεπαρμένος από τον ρυθμό ο νεαρός οπαδός, έδωσε το σόου της ζωής του στις κερκίδες.

Πολλές φορές έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας, στα σπίτια μας να χορεύουμε με υπερβολικές κινήσεις, αλλά μπροστά σε κόσμο είναι πολύ λίγοι αυτοί που τολμούν να το κάνουν. Ελάχιστοι μπροστά σε κάμερα. Ένας από αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο, ο οποίος έδωσε ρέστα.

Η Jenifer Aniston μίλησε στην Ellen για τον εδώ και καιρό φημολογούμενο γάμο της!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen Degeneres βρέθηκε η δική μας Jennifer Aniston. Η Ellen, η οποία δεν φημίζεται για την διακριτικότητά της, ρώτησε την Aniston για τις μόνιμες φήμες για τον γάμο της με τον Justin Theroux.

H Ellen είπε πως αν και είναι φίλη της και λογικά θα το μάθει πότε θα γίνει ο γάμος της, παρόλα αυτά με τόσες φήμες που κυκλοφορούν ανησυχεί μήπως και γίνει ξαφνικά και δεν το μάθει.

Αφαιρείται φρικτή εικόνα από σχολικό βιβλίο!

Σοκ προκαλεί η εικόνα 19ης σελίδας του βιβλίου της φυσικής της Ε' Δημοτικού που στην ενότητα "μίγματα" έχει μία εικόνα που δείχνει ανθρώπινα σώματα σε ένα μπλέντερ που τα αλέθει.

Η εικόνα αυτή είναι έργο ενός από τους πιο γνωστούς εκφραστές της σύγχρονης ιαπωνικής τέχνης, ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Αιντα Μακότο.

Ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως το βιβλίο είναι εξαιρετικά ποιοτικό και πως η φωτογραφία βρέθηκε από λάθος.

That Sugar Film: ένα ντοκιμαντέρ για τις επιπτώσεις της ζάχαρης.

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Damon Gameua, ήταν ένας απόλυτα υγιής άνδρας. Αποφάσισε να ξεκινήσει μία δίαιτα η οποία υπόσχονταν πως θα βελτίωνε την υγεία και την ευεξία του.

Αντιθέτως, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του μετά την ολοκλήρωσή της δίαιτας ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά. Είχε μεγάλες εναλλαγές διάθεσης και αντί να χάσει, πήρε βάρος. Κι όλα αυτά, με μία δίαιτα χαμηλών λιπαρών, αλλά υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη, την οποία ακολούθησε μόλις για 60 μέρες.

Κατερίνη: Καταδικάστηκε ο οφθαλμίατρος με το φακελάκι!

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης, επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή, στον οφθαλμίατρο που συνελήφθη από την αστυνομία επειδή ζήτησε και έλαβε "φακελάκι" 300 ευρώ, προκειμένου να επισπεύσει χειρουργική επέμβαση 66χρονου ασθενούς.

Σύμφωνα με τον γιο του ασθενή που κατήγγειλε το γεγονός, ο 51χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος είναι και προϊστάμενός της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου Κατερίνης, ζήτησε 300 ευρώ για να κάνει εγχείρηση καταρράκτη στον πατέρα του, παρακάμπτοντας έτσι τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Νεκρός βρέθηκε ο καθηγητής Γεώργιος Σταματέλλος

Σοκ προκάλεσε στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης η είδηση του θανάτου του 54χρονου επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης, Γεώργιου Σταματέλλου.

Ο 54χρονος καθηγητής είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής. Λόγω του ότι έμενε μόνος του, κανείς δεν σκέφτηκε πως μπορεί να κινδυνεύει ουτως ώστε να ώστε να τον ψάξουν. Κανένα ανησυχητικό σημάδι και ως προς τους γείτονες, ούτως ώστε να ανησυχήσουν και να καλέσουν την αστυνομία.

Τα δίδυμα του Μονακό

Τον Μάιο ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό και η σύζυγός του Σαρλίν, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότια Αφρική, είχαν ανακοινώσει στον τύπο ότι η βασιλική οικογένεια του Μονακό θα μεγαλώσει.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σήμερα κατά την διάρκεια των εορτασμών για την εθνική τους γιορτή ανακοίνωσε πως περίμεναν τον ερχομό των διδύμων γύρω στα Χριστούγεννα, όμως επειδή η κύηση είναι δίδυμη τα πριγκιπάκια, που ακόμα σύμφωνα με τον Αλβέρτο, δεν ξέρουνε το φύλο τους, θα έρθουν νωρίτερα. Οπότε το πριγκιπάτο θα αναμένει να υποδεχθεί τα καινούρια μέλη τον Δεκέμβριο.

Τον έπιασαν να κακοποιεί τον σκύλο του, δεν τον τιμώρισαν και 2 χρόνια μετά σκότωσε την μητέρα του!

Τελικά, φαίνεται πως έχουν δίκιο όσοι λένε πως όσοι κακοποιούν ζώα έχουν διαταραγμένες προσωπικότητες και κάποια στιγμή θα κακοποιήσουν και ανθρώπους!

Τελευταίο παράδειγμα είναι ένας 28χρονος Καναδός, ο Brian Whitlock, ο οποίος πριν δύο χρόνια είχε κακοποιήσει πολύ άσχημα τον σκύλο του, τον Captain. Μάλιστα, τον είχε χτυπήσει τόσο άσχημα, που νόμιζε πως τον σκότωσε και τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων.

Suri Cruise: διάσημη θέλοντας και μη!

Είναι εύκολο να λέμε πως τα παιδιά των διασήμων τα έχουν όλα! Απολαμβάνουν όλα τα καλά της δημοσιότητας, χωρίς στην πραγματικότητα να κάνουν τίποτα απολύτως!

Όμως, το να είσαι παιδί διασήμων έχει και την δύσκολη όψη του. Δεν είναι εύκολο το να σε κυνηγούν οι παπαράστι κυριολεκτικά από την κοιλιά της μάνας σου, να μην έχεις ίχνος ιδιωτικής ζωής, όλοι να σε κρίνουν, να μην έχεις δικαίωμα σε κανενός είδους παραστράτημα γιατί γίνεσαι πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο, χωρίς καν να σου δίνουν την δυνατότητα να δικαιολογηθείς.

Τί σχέση έχουν οι Alfie Allen και Lily Allen;

Την όμορφη Αγγλίδα τραγουδίστρια Lily Allen με την γλυκιά φωνή, την ξέραμε εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τραγούδια της "Not Fair", "Smile" ή "Hard Out Here", τα τραγουδάει πολύς κόσμος παγκοσμίως.

Τον Alfie Allen τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά-φαινόμενο των τελευταίων χρόνων, το περίφημο Game of Thrones, ως τον ετεροθαλή αδερφό των Stark, τον Theon Greyjoy.

Ξέρετε τι σχέση έχουν αυτοί οι δύο; Είναι μήπως συνωνυμία; Όχι, είναι αδέρφια! Αν και δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου, αλλά είναι αλήθεια, είναι αδέρφια!

Σελίδες