Σεπτέμβριος 2014

H Miranda Lambert με μπικίνι τρελαίνει κόσμο στην Honolulu

Η διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Miranda Lambert, πήγε για συναυλία στην Honolulu. Κι όπως θα έκανε ο καθένας, την παραμονή της εμφάνισής της πήγε στην ηλιόλουστη παραλία με ένα ριγέ μπικίνι και τρέλανε όλον τον αντρικό πληθυσμό.

Η 30χρονη πια Lambert, μέσα στην τρελή χαρά, απολάμβανε τον ήλιο στην παραλία, αν και τον περισσότερο καιρό περπατούσε μόνη της αλλά χαμογελαστή, πάνω στην άμμο. Τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο. Μετά, πήγε στην πισίνα, όπου συνάντησε την παρέα της, συνεχίζοντας την καλοπέρασή της.

Μύθος: Οι κοιλιακοί είναι ο μόνος τρόπος να φτιάξεις τους μύες της κοιλιάς

Συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε τους μύθους που κυκλοφορούν σε σχέση με την άσκηση. Σήμερα, θα πιάσουμε το θέμα των κοιλιακών. Θέμα που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες, καθώς εκείνες είναι που από κατασκευής του σώματός τους αποθηκεύουν περισσότερο λίπος σ' εκείνη την περιοχή. Όχι ότι οι άντρες δεν έχουν πρόβλημα, είναι εμφανής άλλωστε, κυρίως στους Έλληνες η στρογγυλή κοιλίτσα.

Τι λάθη μπορεί να κάνουμε στην γυμναστική;

Η γυμναστική είναι υγεία. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε υγιές σώμα και όχι μόνο. Βοηθάει και ψυχολογικά. Όμως, πρέπει να προσέχουμε πότε και πως γυμναζόμαστε.

To CrossFit κάνει για όλους;

Επικρατεί η άποψη ότι όλοι μπορούν να κάνουν όποιο είδος γυμναστικής τους αρέσει. Και επειδή το CrossFit τώρα τελευταία είναι της μόδας, όλοι, ανεξαρτήτως αν μπορούν δεν μπορούν, επιδίδονται σε αυτού του είδους δυναμικής προπόνησης.

Όμως, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και σε αυτό. Προειδοποιούν πως το να σας προτρέπουν να σηκώνετε τόσο απότομα τόσο βάρος, μπορεί να σας τραυματίσει. Τυχόν τραυματισμός μπορεί να αφήσει μέχρι και μόνιμη βλάβη. Δεν πρέπει να παίζουμε με τέτοια θέματα.

"Ερωτεύτηκα μια κοπέλα που την γνωρισα μέσω του chat του 54122"

Αγαπητέ συντάκτη του adrakla,

Ξέρετε πως παρακολουθώ εδώ και καιρό τα θέματά σας. Μ' αρέσει που δεν έχεις πίσω σου γνωστούς δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Μ' αρέσει που τα θέματα είναι γραμμένα από άνθρωπο με μεράκι γι' αυτό που κάνει. Θα ήθελα πραγματικά όλες οι σελίδες που παρακολουθώ και ενημερώνομαι να είναι σαν την δικιά σου. Μόνη παράκληση να βάζεις κι άλλα θέματα. Δεν μου φτάνουν όσα βάζεις. Θέλω να ενημερώνομαι μόνο από τέτοιες σελίδες.

Τι δυσκολεύει τους αριστερόχειρες;

Μέχρι πριν μερικές δεκαετίες το να είσαι αριστερόχειρας ήταν απαγορευμένο από το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Σιγά σιγά οι καιροί άλλαξαν. Τα πράγματα δεν είναι όπως τότε, αλλά ακόμα, το να χρησιμοποιείς το αριστερό σου χέρι για τις καθημερινές σου ασχολίες, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ας δούμε κάποια πράγματα που δυσκολεύουν ακόμα τους αριστερόχειρες.

1. Τα ντοσιέ με κρίκους, καθώς και τα σπιράλ τετράδια. Κι όμως, δεν είναι ότι καλύτερο για τα δάχτυλα το να τα χτυπάς μονίμως πάνω σε μεταλικούς κρίκους. Τί να γίνει όμως που δεν υπάρχουν απλά πολλών θεμάτων; .

Η Emma Watson χρησιμοποιεί την φήμη της για να βοηθήσει τις γυναίκες

Η όμορφη ηθοποιός Emma Watson, που την γνωρίσαμε κυρίως από την σειρά ταινιών Χάρυ Πότερ, δεν μένει στις δάφνες της. Μετά την επιτυχημένη φοίτηση στο πανεπιστήμιο, τώρα ρίχνει το βάρος της φήμης της στο να βοηθήσει γυναίκες.

Και δεν το κάνει απλά χρησιμοποιώντας το ίντερνετ, αλλά έδωσε έναν αρκούντως συγκινητικό λόγο στον σε ημερίδα του ΟΗΕ για την ισότητα των δύο φύλων. Ο λόγος της αφορούσε την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

20 χρόνια Φιλαράκια!

Να μια παρέα που έχει ιστορία. 20 χρόνια συμπληρώνονται άυριο, 20 Σεπτεμβρίου, από το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς "Τα Φιλαράκια".

Κι όμως, μοιάζει σαν χθες στους ανα τον κόσμο φαν τα καφεδάκια στο Central Perk, πάνω στον χαρακτηριστικό κόκκινο καναπέ, όμως οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα. Ούτε και οι φωτογραφίες!

Η λίστα με τις πιο καλοντυμένες του People

Τη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες εμφανίσεις της showbiz για το 2014, έδωσε στην δημοσιότητα το περιοδικό People. Σύμφωνα, λοιπον, με τους συντάκτες μόδας του περιοδικού, αυτές ήταν οι πιο ωραίες παρουσίες στα κόκκινα χαλιά του 2014, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Μάξι, μίνι, ή αυστηρά κοστούμια, αυτά ήταν τα ρούχα που ζήλεψαν (και ζηλέψαμε) από τις υπέρλαμπρες γκαρνταρόμπες των σταρ.

Ας τη δούμε:

Πως να χάσετε 8 κιλά σε 2εβδομάδες.

Ο Jorge Cruise, γνωστός διατροφολόγος και personal trainer, από το 2005 έχει δημοσιεύσει το "Ανα 3 ώρες γεύμα" σαν τη λύση για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Το "Ανα 3 ώρες γεύμα" είναι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, στο οποίο πρέπει να τρώς έξι γεύματα την ημέρα, δηλαδή ένα ανά 3 ώρες. Πολύ δημοφιλές σε σταρς όπως η Angelina Jolie, η Lucy Liu και η Jennifer Lopez, το πρόγραμμα αυτό κρατά το μεταβολισμό σε εγρήγορση, οπότε η καύση λίπους είναι πιο εύκολη.

Σελίδες