Αύγουστος 2014

O άνθρωπος με το μεγαλύτερο όνομα στον κόσμο!

Πρόκειται για τον Σουηδό Alexander Ek,ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του και να προσθέσει όχι μία όχι δύο αλλά 63 λέξεις!

Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick Father Lovely Iron Man Even Unique Poh Un Winn Charlie Ghora Khaos Mehan Hansa Kimmy Humbero Uno Master Over Dance Shake Bouti Bepop Rocksteady Shredder Kung Ulf Road House Gilgamesh Flap Guy Theo Arse Hole Im Yoda Funky Boy Slam Duck Chuck Jorma Jukka Pekka Ryan Super Air Ooy Rusell Salvador Alfons Molgan Akta Papa Long Nameh Ek! -

Tags: 

O άνθρωπος στρουθοκάμηλος.

Ο Fu Wengui απο το Πεκίνο αναγκάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση στο λαιμό του λόγω των τριών παραπάνω σπονδύλων που είχε απο τους υπόλοιπους ανθρώπους.
Είχε φτάσει σε σημείο που δυσκολευόταν και να περπατήσει ακόμα λόγω των πόνων που είχαν αρχίσει να είναι αφόρητοι.

Σε ηλικία 6 ετών διαγνώστηκε πως πάσχει απο συγγενής σκολίωση.
Η συγγενής σκολίωση προήλθε απο μια δυσλειτουργία του οργανισμού.

Tags: 

«Μαύρη η χθεσινή μέρα για την Αρχαιολογική Υπηρεσία»

Ως «μια μαύρη μέρα για την Αρχαιολογική Υπηρεσία» χαρακτήρισε τη χθεσινή ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), αναφερόμενος στο Προεδρικό Διάταγμα του Νέου Οργανισμού του υπουργείου Πολιτισμού (ΥΠΠΟΑ) που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 171/Α/28-8-2014.

Συνελήφθη διάσημη καφετζού...

Ζούσε στα προάστεια της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά η φήμη της είχε εξαπλωθεί σε όλη τη βόρεια ελλάδα.
Ο λόγος για την 63χρονη Αντωνία Μ. η οποία ζεί όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας τον καφέ...
Οι αφελείς γυναίκες έκαναν ουρά για να ακούσουν τα μελλούμενα απο το στόμα της Αντωνίας και έτσι η 63χρονη έκανε χρυσές δουλειές.
Τα τελευταία 3 χρόνια θέλοντας να μαζέψει κομπόδεμα για να σταματήσει απο τη δουλειά άρχισε να λύνει μάγια με αποτέλεσμα να καταχράζεται μεγάλα ποσά απο αφελείς πελάτες της οι οποίοι είχαν διαγνωστεί να έχουν πάνω τους μάγια...

Tags: 

Έρωτας με καλαμπόκι...

Ένα πρωτότυπο δώρο θέλησε να δώσει ο Αθανάσιος Κ. απο την Αλεξάνδρεια Ημαθίας στην κοπέλα που πολιορκούσε επι 3 μήνες.
Όντας αγρότης και παραγωγός καλαμποκιού δεν άργησε να κάνει την ιδέα του πραγματικότητα.Όταν ήρθε η ωρα λοιπόν να μαζέψει τη σοδειά την φόρτωσε όλη σε 16 μεγάλα φορτηγά και τα έστειλε κάτω απο το σπίτι της κοπέλας η οποία μόλις είδε το δώρο του 34χρονου έβαλε τα γέλια.
Δεν ξέρουμε τελικά αν την έπεισε με αυτό το πρωτότυπο δώρο αλλά η εφευρετικότητα του θα μείνει αξέχαστοι σε όλους όσους την έζησαν απο κοντά...

Tags: 

Κέρβερος η γιαγιά.

Εξάρθρωσε ολόκληρη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών η Μαλαματένια Ζ. Απο τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Η 63χρονη γιαγιά έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα όταν αντιλήφθηκε το μπλέξιμο του 19χρονου εγγονού της με τα ναρκωτικά.Η σούπερ γιαγιά παρακολούθησε για 10 μέρες τον εγγονό της χωρίς εκείνος να την αντιληφθεί ,κράτησε τις σημειώσεις της και πήγε και κατέθεσε τα πάντα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.
Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα σύμφωνα με όσα τους είπε η γιαγιά και δεν άργησαν να συλλάβουν τρία άτομα με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Tags: 

Δίδυμα η Katy Perry

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία κάνοντας τους fans της Katy Perry να σκιρτήσουν απο χαρά.
Η όμορφη ποπ σταρ ανακοίνωσε μέσω του μάνατζερ της πως όχι μόνο είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση,αλλά και οτι κυοφορεί δίδυμα.
Καμμία ανακοίνωση για τον πατέρα ακόμη,αλλά είναι ευρέως γνωστός στους κύκλους της show biz

Tags: 

Δισκοπωλεία τέλος!!!

Εδώ και αρκετά χρόνια τα δισκοπωλεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο σημειώνοντας χρόνο με το χρόνο τεράστιες απώλειες στη μουσική βιομηχανία εξαιτίας του ίντερνετ.

Tags: 

Άφησαν το σκύλο για να ...πάνε διακοπές!

Δεμένο με αλυσίδα σε ένα δέντρο,χωρίς νερό και τροφή,άφησε ένα ζευγάρι απο το Βόλο το σκύλο του για να μπορέσει να απολαύσει ανενόχλητο τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οι γείτονες του ζευγαριού,γνωρίζοντας πως το ζευγάρι λείπει,άκουγαν το κακόμοιρο κατοικίδιο να γαυγίζει με μανία και να βγάζει ήχους πόνου.

Παραβίασαν έτσι την πόρτα της αυλής του απερίσκεπτου ζεύγους και το θέαμα το οποίο αντίκρυσαν τους άφησε άφωνους.

Ένα λυκόσκυλο,ή μάλλον η σκιά ενός πλάσματος που κάποτε ήταν λυκόσκυλο,περίμενε υπομονετικά τα άσπλαχνα αφεντικά του να επιστρέψουν.

Tags: 

Εκπομπές σε UHF

Τώρα που αντικαταστάθηκαν οι συχνότητες και μπήκαμε στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης κάποιοι εραστές της παλιάς πλέον τεχνολογίας έχουν ανοίξει υποτυπώδης τηλεοπτικούς σταθμούς στις παλιές συχνότητες.
Υπάρχει κανονικό πρόγραμμα και ροή καθώς ακόμα και τηλεοπτικές διαφημίσεις.
Η άγνοια των φορέων είναι η είδηση μιας και δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει μέσα στα ίδια τους τα χωράφια...

Tags: 

Σελίδες