Απρίλιος 2014

Μαύρη λίστα ύποπτων τηλεφωνικών αριθμών. Δείτε ποιά νούμερα να αποφεύγετε

Όλοι λίγο πολύ έχουμε ενοχληθεί κατά καιρούς από τηλεφωνικούς αριθμούς, που είτε αφορούν κάποια διαφημιστική καμπάνια, άλλες φορές είναι εισπρακτικές και άλλες απατεώνες.
Η σελίδα μας στην προσπάθεια της να βοηθήσει όλους όσους ενοχλούνται αποφάσισε να δημιουργήσει μια λίστα τηλεφωνικών αριθμών οι οποίοι ενοχλούν ανυποψίαστους. Η λίστα μας θα ανανεώνεται συνεχώς για να σας βοηθήσει να προστατευτείτε.

Ευαγγέλιο στα βλάχικα!

Άναυδοι έμειναν οι πιστοί σε εκκλησία του Τυρνάβου,το βράδυ της Ανάστασης,όταν ο ιερέας αποφάσισε να επιτρέψει σε έναν άντρα να αναγνώσει το Ευαγγέλιο στα βλάχικα.
Όπως αποδείχθηκε,υπήρξε προετοιμασία ημερών,χωρίς όμως να έχει ενημερωθεί η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.
Όπως δήλωσαν πλήθος από Τυρναβίτες βλάχους,η διάλεκτος στην οποία αναγνώστηκε το Ευαγγέλιο,δεν ήταν αυτή που μιλιέται από τους βλάχους του Τυρνάβου,αλλά έμοιαζε με γλώσσα άλλης χώρας.

Βίαζε την αδερφή του,για δύο χρόνια!

Νεαρός δεκατριάχρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της μικρότερης του αδερφής.
Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός ξεκίνησε να βιάζει την αδερφή του,πρωτού αυτή συμπληρώσει το 9 έτος της ηλικίας της.
Σύμφωνα με την άτυχη κοπέλα,ο αδερφός της την βίασε πάνω από 50 φορές,ενώ δεχόταν συνεχώς απειλές για να μην μιλήσει στους γονείς της.

Σκοτώθηκε καθώς έβγαζε φωτογραφία για το facebook!

Ακαριαίο θάνατο βρήκε μια 17χρονη από τη Ρωσία,όταν έπεσε στο κενό από σιδηροδρομική γέφυρα.
Η άτυχη κοπέλα γλίστρησε καθώς προσπαθούσε να βγάλει μια selfie φωτογραφία, ακολουθώντας τη μόδα που θέλει τους χρήστες των χώρων κοινωνικής δικτύωσης να επιχειρούν να βγάλουν όσο το δυνατόν θεαματικότερες φωτογραφίες,θέτοντας πολύ συχνά σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή!

Σπίτι-τσαγιέρα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας!

Το πρωτότυπο αυτό σπίτι,στα σύνορα της Σκωτίας,πωλείται έναντι του ποσού των 12000 ευρώ.
Το συγκεκριμένο σπίτι θυμίζει τσαγιέρα,χωρίζεται σε δύο επίπεδα και σχεδιαστής του είναι ο Ίαν Χάντερ.
Πέραν από την αυξημένη λειτουργικότητα του,το σπίτι είναι δυνατόν να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί οπουδήποτε!

Αγελάδες "αερίστηκαν" και προκάλεσαν φωτιά!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε φάρμα της Γερμανίας,όπου ενενήντα αγελάδες αερίστηκαν ταυτόχρονα,επιτρέποντας στην συγκέντρωση του μεθανίου να σκαρφαλώσει στα ύψη.
Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας σπινθήρας που δημιουργήθηκε λόγω στατικού ηλεκτρισμού και ξεκίνησε μία μικρής έκτασης φωτιά,που ευτυχώς αντιμετωπίστηκε έγκαιρα,πρωτού προλάβει να προκαλέσει σημαντικές ζημιές.

Φάλαινα χαστούκισε τουρίστρια!

Η νεαρή τουρίστρια είχε πάει σε εκδρομή στο Μεξικό,για να παρακολουθήσει από κοντά κοπάδι φαλαινών.
Μία φάλαινα πλησίασε πολύ κοντά στο πλοίο που επέβαινε η τουρίστρια και απλώνοντας την υπερμεγέθη ουρά της,την χτύπησε στο πρόσωπο,σωριάζοντας την κάτω.
Ευτυχώς πέραν από το στιγμιαίο σοκ,δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ανακαλύφθηκε θυληκό έντομο με πέος!

Το έντομο Neotrogla αποτελεί το πρώτο ζώο με αντεστραμμένα γεννητικά όργανα.
Η σύνθετη αναπαραγωγική δομή του θυληκού χρησιμοποιείται για να λάβει το σπέρμα από το αρσενικό,εισχωρώντας στην σωματική του κοιλότητα που μοιάζει με αιδοίο.
Ο Kazunori Yoshizawa,υπεύθνος των σχετικών ερευνών,σημείωσε πως η διαδικασία της αναπαραγωγής ελέγχεται πλήρως από τα θηλυκά, αφήνοντας στα αρσενικά έναν δευτερεύοντα,παθητικό ρόλο.

Όμορφοι υπάλληλοι=υψηλές πωλήσεις!

Ερευνητές από την Σανγκάη,χρησιμοποιώντας λογισμικό αναγνώρισης προσώπων έφτασαν στο συμπέρασμα,ότι η παρουσία ορισμένων χαρακτηριστικών στα πρόσωπά των υπαλλήλων και των ηθοποιών σε διαφημιστικά σποτς,δύναται να αυξήσει τις πωλήσεις εώς και 15%.
Ακόμα διαπιστώθηκε η προτίμηση προσώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά,ανάλογα με την κατηγορία του καταναλωτικού αγαθού.
Η μέθοδος αυτή μπορεί να καταστήσει την διαδικασία επιλογής ηθοποιών μία επιστημονική διαδικασία,εφόσον θα υπάρχουν συγκεκριμένα αντικειμενικά κριτήρια επιλογής(με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου).

Απεργία των εργατών της Νike,Adidas.

Χιλιάδες εργάτες του εργοστασίου Yue Yuen Industrial Holdings στην Κίνα,βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις,διεκδικώντας την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων τους,πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία,ο αριθμός των απεργών ξεπερνάει τις 30000,ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές,οι απεργοί αριθμούν πάνω από 40000 άτομα.
Έξω από το εργοστάσιο έχουν σημειωθεί συγκρούσεις με τους αστυνομικούς,οι οποίοι επιχειρούν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους,ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συλλήψεις.

Σελίδες