Φεβρουάριος 2014

Τραυματίες στην πορία καθηγητών, σχολικών φυλάκων και καθαριστριών

Βίαιη επίθεση δέχτηκαν αναιτια σήμερα το πρωί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Οι εργαζομενοι διαμαρτύρονταν για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Συνελήφθη 50χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας! Πάλι!

50χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μεγάλος αριθμός αρχείων «σκληρού» υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πάνω σε ένα ποδήλατο για 382 μέρες!!!

"Το λατρεύω να κάνω ποδήλατο. Με βοηθάει να νιώθω ελεύθερος. Το πήρα απ' τον πατέρα μου. Μετά από μέρες και μέρες ποδηλασίας στους δρόμους του Μόντρεαλ, με κρύο ή ήλιο, ακόμα και λίγο φοβισμένος, αφιερώνω αυτό το φιλμ σ' εκείνον."

Αυτά λέει ο ίδιος ο Guillaume Blanchet. Ένας Γάλλος, που δουλεύει ως copywriter σε μια διαφημιστική στο Μόντρεαλ. Η γειτονιά του λέγεται Plateau και οι κάτοικοί της περηφανεύονται ότι είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση καλλιτεχνών στη Βόρεια Αμερική.

Έβαλαν το λύκο να φυλάει το... ουίσκι!

Ο 62χρονος Τζον Σάντερς είχε αναλάβει την προστασία 52 φιαλών παλαιωμένου ουίσκι, αξίας τουλάχιστον 100.000 δολαρίων, την περίοδο που εργαζόταν ως επιστάτης σε ιστορικό πανδοχείο του Πίτσμπουργκ, όπως προκύπτει από την προκαταρκτική ακρόαση της υπόθεσης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Η πρώην εργοδότριά του, η ιδιοκτήτρια του κτηρίου Πατρίσια Χιλ, είχε ανακαλύψει τις φιάλες κρυμμένες, από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης πιθανότατα, όταν αγόρασε το πανδοχείο.

Αθωώθηκε ο Βασίλης Ξηρός για χρέη προς το Δημόσιο

Αθωώθηκε ο Βασίλης Ξηρός από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για χρέη στο Δημόσιο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ποσό που όφειλε ο Βασίλης Ξηρός ήταν 8.192 ευρώ. Ο 42χρονος είπε στην απολογία του ότι αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του προς της εφορία καθώς είναι άνεργος και δεν έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Ουκρανία: Θρήνος και αποδοκιμασίες στην Πλατεία Ανεξαρτησίας

Η ένταση στην πλατεία κορυφώθηκε της όταν οδηγήθηκαν εκεί τα φέρετρα δύο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στις ταραχές της Πέμπτης. Παρά τη συμφωνία μεταξύ προέδρου και αντιπολίτευσης, πολλοί αρνούνται μέχρι αυτή την ώρα, να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους ο οποίος ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο Γιανουκόβιτς αποφάσισε να μην υπογράψει τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προτιμώντας να προσεγγίσει τη Ρωσία.

Application για τη γυναικεία τσάντα, που δίνει αναφορά στον σύζυγο!

Και όμως, έκανε την εμφάνιση του και αυτό το gadget! Γυναικεία τσάντα, καταγράφει πόσες φορές μια γυναίκα έβγαλε το πορτοφόλι από την τσάντα και πόσα λεφτά δαπάνησε. Μετά την καταγραφή, στέλνει αναφορά στον σύζυγο με τα πεπραγμένα.

Ο λόγος για την iBag, που σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο είναι εξοπλισμένη με διάφορους αισθητήρες και μπορεί να αντιληφθεί πόσες φορές έχει βγει το πορτοφόλι από τη τσάντα, ενώ καταγράφει και τα ποσά που δαπανήθηκαν, σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Aπαγόρευσαν την εισαγωγή κράκερς από την Κίνα

Οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, απαγόρευσαν την εισαγωγή στη χώρα μας 835 χαρτοκιβωτίων κράκερς (προϊόντων αρτοποιίας) προέλευσης Κίνας, συνολικού βάρους 5.428 κιλών. Σύμφωνα με το δελτίο χημικής ανάλυσης της Γ΄ χημικής υπηρεσίας Πειραιά του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπιστώθηκε η παρουσία της χρωστικής Ε110, η οποία δεν επιτρέπεται για τη συγκεκριμένη κατηγορία τροφίμων.

Αρχαιολογικά ευρήματα στην Ναύπακτο

Στις εργασίες που γίνονται στην πλατεία Ησιόδου στο Κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου βρέθηκαν εχθές ανθρώπινα οστά κάτι που είχε συμβεί ξανά πριν λίγο καιρό και αυτό το γεγονός οδηγεί τους αρχαιολόγους στο συμπέρασμα ότι εκεί βρίσκεται νεκροταφείο από την Βυζαντινή περίοδο. Τα οστά φωτογραφήθηκαν στον χώρο και έπειτα τα σύλλεξαν οι αρχαιολόγοι για περαιτέρω αναλύσεις.

Αγρότες στους δρόμους

Στην Εγνατία στο άγαλμα του Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν το πρωί αγρότες από όλοι την Ελλάδα και συνεχώς έφθαναν και νέα πούλμαν που έφερναν και άλλους αγρότες, η συγκέντρωση των αγροτών ήταν προγραμματισμένη για να κάνουν συλλαλητήριο για την 25η έκθεση Agrotica. Και έπειτα έκαναν πορεία για να διαμαρτυρηθούν μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.