Ιούνιος 2012

BBC: Οι υποχωρήσεις της «Κυρίας όχι» (Frau Nein)

Σύμφωνα με τον βρετανό δημοσιογράφο, επικεφαλής των ευρωπαϊκών ειδήσεων στο BBC, αυτά σημαίνουν ότι το ταμείο διάσωσης της ευρωζώνης, που στηρίζεται με χρήματα των φορολογούμενων, θα αποκτήσει μερίδιο στις αποτυχημένες τράπεζες. «Το ρίσκο αυξήθηκε. Οι γερμανοί φορολογούμενοι αύξησαν τις υποχρεώσεις τους. Στο μέλλον, μια κατάρρευση τραπεζών δεν θα πέφτει πια στους ώμους των εθνικών ταμείων αλλά του ESM, στον οποίο η Γερμανία έχει την υψηλότερη συμβολή».

Δικαίωση δανειολήπτη από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας

Απόφαση-σταθμός από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, το οποίο δικαίωσε δανειολήπτη με χρέος 121.000 ευρώ. Ο εν λόγω δανειολήπτης τώρα καλείται να καταλάβει μόλις 12.000 ευρώ και μάλιστα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων χρόνων. Η υπόθεση, όπως αναφέρει το thebest.gr, αφορά 58χρονο από την Πάτρα, πατέρα μιας κοπέλας που είναι απόφοιτη Πανεπιστημίου, αλλά άνεργη και ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του μειώνοντας την οφειλή του κατά 90% και μάλιστα του έδωσε και χρονικό περιθώριο αποπληρωμής, τεσσάρων χρόνων. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Εξομάλυνση στα αποθεματικά των τραπεζών – ...

Η μεγαλύτερη εκροή καταθέσεων από το ξεκίνημα της κρίσης παρατηρήθηκε τον Μάιο εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που επικράτησε μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση.Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν ότι τον Μάιο από τις καταθέσεις έφυγαν περίπου 8,6 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα το συνολικό τους υπόλοιπο να υποχωρήσει στα 157,4 δισ. ευρώ από 166 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Απριλίου. Η μεγαλύτερη εκροή που είχε παρατηρηθεί έως τότε ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν οι καταθέσεις είχαν απομειωθεί κατά περίπου 6,8 δισ. ευρώ.

Οι 30άρηδες… δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ

Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους, και να μην υπάρχουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι κανένας (σχεδόν) 30άρης δεν έχει, ούτε θέλει να έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για όσους γεννήθηκαν τουλάχιστον μετά το 1977, και έχουν πλήρη επίγνωση της… Αλλαγής, του… εκσυγχρονισμού και του… λεφτά υπάρχουν.

Στον τελικό Νικόλ - Στεφανίδη

Τόσο η Κυριακοπούλου, όσο και η Στεφανίδη πέρασαν τα 4.40μ. Το όριο πρόκρισης ήταν 4.45 μέτρα, αλλά μόνο η Τσέχα Γιρίνα Πτατσνίκοβα το πέρασε. Η Λεδάκη δεν κατάφερε να μπει στη 12άδα, αφού πέρασε τα 4.35μ., αλλά απέτυχε στα 4.40μ.

ΗΠΑ: 32.000 κάτοικοι στο Κολοράντο εγκατέλειψαν τα ...

«Μέχρι το απόγευμα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση, τώρα όμως έφτασε στις βορειοδυτικές περιοχές της πόλης. Κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Στιβ Μπατς, δήμαρχος του Κολοράντο Σπρινγκς, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Κολοράντο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Ντένβερ.

Ρωσία για κατάρριψη: "Είδατε πόσο καλά όπλα ...

η κλιμάκωση της πολιτικής προπαγάνδας, ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη την ώρα, μάλιστα, που καταβάλλονται προσπάθειες να κινητοποιηθούν οι εξωτερικοί παράγοντες με σκοπό να επιτύχει το ειρηνευτικό σχέδιο του μεσολαβητή του ΟΗΕ

Κτηματολόγιο Α.Ε.: Στο 1,8% οι ενστάσεις στα στοιχεία κτηματογραφήσεων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πλήρη νομιμότητα ζητάει η Δόξα

Ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» επιμένει να ζητά πλήρη νομιμότητα, όσον αφορά στην παραμονή στη Σούπερ Λίγκα των ομάδων που πήρανε άδεια συμμετοχής (άσχετα αν υποβοβάστηκαν βαθμολογικά) στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς (2012-2013), επικαλούμενος παράλληλα και θέματα ηθικής τάξης, καθώς υπάρχουν ομάδες οι οποίες δεν έχουν υποβοβαστεί βαθμολογικά, αλλά δεν πήραν άδεια και παρά το γεγονός θα μείνουν στην κατηγορία.

Σελίδες