Παντελίδης: Δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο!

 

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης, μετά την ήττα από τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο. Ο τεχνικός του Πανθρακικού, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και αναγνώρισε την αγωνιστική ανωτερότητα του Πλατανιά στο μεταξύ τους παιχνίδι.

 

"Χάθηκε ένα παιγνίδι δίκαια γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, δεν ήρθαμε στο γήπεδο καθόλου. Θα το έλεγα αυτό κι αν βάζαμε ένα γκολ που μου είπαν ότι ήταν κανονικό ή και αν για κάποιο λόγο ισοφαρίζαμε θα ήταν άδικο. Δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες και πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Πρέπει να βελτιωθούμε να δουλέψουμε πάρα πολύ για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα", είπε ο Σάββας Παντελίδης.
Σχετικά με το έμψυχο δυναμικό του Πλατανιά, ο Παντελίδης σχολίασε: "Ο Πλατανιάς έχει περισσότερη ποιότητα φέτος αλλά και πάλι ήμασταν τόσο κακοί που δεν ήταν μέτρο σύγκρισης το ματς".
Σε ερώτηση για το αν τέτοια αποτελέσματα μπορούν να κρίνουν την υπόθεση παραμονή, ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε: "Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς ή πολύ αργά. Πρέπει να μπαίνεις με πάθος και διάθεση να πάρεις το παιγνίδι κάθε φορά".