Μαρία Μπεκατώρου: Τα σύννεφα στο γάμο της και η απιστία

Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γάμο της και ισχυρίζονται πως έχουν εμφανιστεί σύννεφα στη σχέση της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Όταν πέφτεις θύμα σχολιασμού "χαλιέσαι";
Δεν με ενοχλεί όταν γίνεται με ωραίο τρόπο. Τώρα θα μου πεις κουτσομπολιο και κομψότητα είναι δυο εντελώς αντίθετες έννοιες... παρόλα αυτά όλα χρειάζονται. Με ενοχλεί όταν η κριτική είναι εμπαθής και αβάσιμη. Με στενοχωρούν τα ψέματα και δεν θέλω να σχολιάζονται άνθρωποι της οικογένειάς μου.

Είχα διαβάσει και για “σύννεφα στο γάμο σου”... Υπήρξαν όντως;
Αυτό ήταν κάτι που με στενοχώρησε όταν το διάβασα. Γιατί ήταν καθαρά προϊόν φαντασίας... Για εμένα ο γάμος είναι ιερός και νομίζω πια πως όλοι γνωρίζουν, ή έχουν καταλάβει πόσο αγαπώ τον σύντροφο της ζωής μου.

Είσαι ζηλιάρα;
Είμαι λιγουλάκι. Δηλαδή δεν κάνω σκηνές, δεν μου άρεσαν ποτέ οι φωνές και οι εντάσεις, αλλά, έτσι, ξέρεις, για το... αλατοπίπερο κάτι μπορεί να πω, αλλά κι αυτό σπάνια.

Ο Αντώνης ζηλεύει;
Λίγο... Και σπάνια, γιατί δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει. Είναι ωραίο να υπάρχει αυτό το τσίμπημα στην καρδιά για να νιώθουμε όπως τον πρώτο καιρό.

Θα του συγχωρούσες την απιστία;
Όχι! Νομίζω ότι όταν γίνεται μια φορά, σίγουρα θα επαναληφθεί. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα θα πρέπει να συγχωρήσει έναν άντρα που δεν την σέβεται και την υποτιμά.