Η Kim Kardashian μέθυσε και διέρρευσε τα νέα για το μωρό της σε ένα πάρτυ

Η Kim Kardashian είχε μεθύσει τόσο πολύ σε ένα πάρτι που άρχισε να «ξερνάει» κάποια προσωπικά μυστικά - αλλά με όλη την ειλικρίνεια, ποιος δεν το έχει κάνει;

Σε ένα πρόσφατο κλιπ από το Keeping Up με τους Kardashians, η μητέρα των τεσσάρων συζητά για το πόσο είχε πιεί στο πολυτελές Χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειάς της τον περασμένο Δεκέμβριο. Ως αποτέλεσμα, δήλωσε τυχαία σε κάποιον στην γιορτή ότι χρησιμοποίησε υποκατάστατη μητέρα για το τέταρτο παιδί της (τον Ψαλμό, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο). Το καλύτερο κομμάτι? Δεν θυμάται καν το ποιος ήταν.

Όταν ο Scott Disick ρωτήθηκε στο κλιπ εάν η Kim είπε σε πολλούς ανθρώπους για το μεγάλο μυστικό, απαντάει, "νομίζω πως ναι".

Η ιδρυτής της KKW Beauty δεν μπόρεσε καν να θυμώσει για το σφάλμα. "Όχι, γιατί εννοώ, ήταν δικό μου λάθος", λέει. "Γι 'αυτό δεν πίνω!" Στη φωτεινή πλευρά, η Kim μοιράζεται πώς είναι "τόσο ενθουσιασμένη" που θα διευρύνει την οικογένειά της.

Ωστόσο, η Kim δεν μπορεί να έχει περισσότερα από τέσσερα παιδιά. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν ένας φαν ρώτησε αν ήθελε περισσότερα παιδιά, απάντησε: "Αγαπάμε τα μωρά μας τόσο πολύ αλλά 4 είναι όλα που μπορώ να χειριστώ με το πόσο απασχολημένη είμαι και κάθε ένα από τα μωρά μου χρειάζεται τόσο μεγάλη προσοχή".

Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως διαρρεύσει και άλλα μυστικά μωρών.