Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx «χώρισαν κρυφά μήνες πριν» μετά από έξι χρόνια μαζί

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx έχουν χωρίσει μετά από έξι χρόνια μαζί - και λέγεται ότι η κατάρρευση έγινε πριν από μήνες.

Υπάρχουν αναφορές ότι το περίφημο ζευγάρι πήρε ξεχωριστούς δρόμους τον Μάιο, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαζί στο Met Gala.

Η αστέρας του Dawson Creek, Katie, ηλικίας 40 ετών, άρχισε να βγαίνει με τον Django Unchained ηθοποιό Jamie, 51 ετών, το 2013, περίπου ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον πρώην Tom Cruise.

Διατήρησαν το ρομαντισμό τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά εμφανίστηκαν ως ζευγάρι σε κόκκινο χαλί στο Met Gala τον Μάιο.

Αλλά τώρα, όλα έχουν τελειώσει.

Μια πηγή δήλωσε ότι είχαν ακούσει μια συνομιλία μεταξύ της Katie και ενός φίλου σε ένα εστιατόριο και ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός είπε: "Το τι κάνει ο Jamie είναι δική του δουλειά - δεν έχουμε βρεθεί μαζί για μήνες".

Η ιστοσελίδα λέει ότι μια δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε ότι η σχέση έληξε τον Μάιο, λίγες εβδομάδες μετά το Gala.

Είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί στο Pre-Grammys Gala του Clive Davis στη Νέα Υόρκη το 2018.

Αλλά ήταν το Met Gala που πραγματικά προκάλεσε πρωτοσέλιδα.

Η Katie έδειχνε εκπληκτική σε ένα πορφυρό φόρεμα με τούλι από τον σχεδιαστή Ζακ Πόζεν, το οποίο ειχε εντυπωσιακό ροζ φτερό με λεπτομέρειες στους ώμους.

Σε ένα νεύμα προς τη φίλη του, ο Jamie συνδυασε το μαύρο κοστούμι του με ένα ζευγάρι μωβ παπούτσια.

Η Katie και ο Tom διαζευγμένοι τον Ιούνιο του 2012 και ενώ η Katie πήρε την πλήρη επιμέλεια της κόρης τους Suri, 13 ετών, ο ηθοποιός πρωην της θεωρείτο ότι της επέβαλλε να μην ‘έχει άλλο φίλο - τουλάχιστον δημοσίως - μέχρι τον Ιούνιο του 2017.