Η Angelina Jolie γίνεται ξανά μαμά και γνωρίζουμε και τον... πατέρα!

Μία εβδομάδα και κάτι έχει περάσει από την ημέρα που μάθαμε την πιο σοκαριστική είδηση για την Angelina Jolie και αυτή δεν ήταν άλλη από το γεγονός πως παντρεύεται τον Βρετανό επιχειρηματία, με τον οποίο και βγαίνει εδώ και κάποιους μήνες. Η 41χρονη ηθοποιός ξεπέρασε γρήγορα τον χωρισμό της με τον Brad Pitt και σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να φτιάξει και πάλι τη ζωή της.

Φυσικά είναι κάτι που δεν δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε, αφού ούτε ο εκπρόσωπος της Angelina Jolie, ούτε του Βρετανού επιχειρηματία έχει βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα που κυκλοφόρησαν πριν από αρκετές ημέρες, θέλουν τον νέο της φίλο να είναι ο υπεύθυνος του χωρισμού της από τον Brad Pitt, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως η ηθοποιός είχε σχέση μαζί του πολύ πριν χωρίσει.

Όσον αφορά στην τελευταία κίνηση της σταρ, θα συζητηθεί όσο καμία άλλη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Website, Celebrity Insider, η Angelina σκέφτεται να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδάκι με τον νέο της σύντροφο. Για να είμαστε σωστοί και ακριβείς η ηθοποιός σκόπευε να υιοθετήσει ένα παιδάκι, όσο ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Brad. Δυστυχώς όμως, οι εξελίξεις τους πρόλαβαν και έτσι ο χωρισμός προηγήθηκε της υιοθεσίας.

Αυτό σημαίνει άραγε, πως η σταρ θα κάνει πράξη την επιθυμία της με τον καινούργιο της σύντροφο; Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αν όμως ισχύει, τότε η είδηση αυτή θα κάνει μεγαλύτερο κρότο και από το διαζύγιο της.