Η τύχη της χτύπησε την πόρτα: Μετά το ατύχημά της, φήμες θέλουν τη star ξανά έγκυο

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα για την διάσημη τραγουδίστρια. Νέα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την θέλουν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και μάλιστα το νέο μέλος της οικογένειας να είναι κοριτσάκι.

Ο λόγος για την Carrie Underwood, η οποία φαίνεται να της χαμογέλασε η τύχη και να της έχει χαρίσει ένα πολύ όμορφο δώρο. Στις αρχές του μήνα μάθαμε πως η 34χρονη τραγουδίστρια της country έπεσε και χτύπησε άσχημα κάπου τον Νοέμβριο και είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό της και να τραυματιστεί πολύ στο πρόσωπο, κάνοντας μάλιστα 40-50 ράμματα.

Τα νέα της εγκυμοσύνης είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί αυτήν τη στιγμή στην Carrie και τον σύζυγο της, Mike Fisher, ενώ και ο γιος της σίγουρα θα χαρεί πολύ που θα αποκτήσει μια αδερφούλα (εάν οι φήμες τόσο της εγκυμοσύνης, όσο και του φύλου ισχύουν). Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει το διάσημο ζευγάρι πολύ κοντά και ήταν αναμφίβολα αυτό που χρειαζόταν η star προκειμένου να ξεπεράσει την θλίψη και τον τραυματισμό της.

Ελπίζουμε η είδηση αυτή να είναι αληθινή και να ισχύει εκατό τοις εκατό, γιατί της αξίζει να είναι ευτυχισμένη.