Η τραγική αλλαγή στη ζωή της πρώην παίκτριας του Fame Story 3, Δόμνας Κουντούρη.

Όλοι όσοι είχαμε παρακολουθήσει το τραγουδιστικό ριάλιτι τότε, αλλά ενδεχομένως και κάποιοι που δεν έτυχε να το έχουν δει, θα θυμόμαστε την Δόμνα Κουντούρη, την παίκτρια που διακρίθηκε για την υπέροχη φωνή της, με την ιδιαίτερη χροιά. Η Δόμνα τόσο κατά το διάστημα που βρισκόταν εντός του παιχνιδιού, όσο κι όταν αυτό έληξε, τραγούδησε πολλά όμορφα τραγούδια κι έκανε και κάποιες δικές της επιτυχίες. Ήταν επιπλέον, πέρα από μια πολύ καλή τραγουδίστρια κι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από το μουσικό στερέωμα και γενικά από τη δημοσιότητα. Τελευταία έκανε ξανά την εμφάνιση της, δυστυχώς όμως όχι με κάποια νέα ερμηνευτική της δουλειά αλλά για να εξομολογηθεί το Γολγοθά τον οποίο πέρασε το τελευταίο διάστημα που είναι κι η αιτία για τη δραματική αλλαγή στην εμφάνιση της.

Η Δόμνα όπως εξομολογήθηκε τόσο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όσο και σε αυτήν της Τατιάνας Στεφανίδου έπασχε από βαριά ψυχική νόσο, μανιοκατάθλιψη. Όπως είπε παρότι η νόσος της είναι γονιδιακής προέλευσης, έχει δηλαδή ισχυρή κληρονομικότητα, αρχικά δεν τη σπουδαιολόγησε όταν άρχισαν τα πρώτα ανησυχητικά δείγματα το 2011. Άρχισε να βρίσκεται σε μια εγρήγορση την οποία δεν μπορούσε να ελέγξει. Όπως είπε χαρακτηριστικά μπορεί να περπατούσε επί μέρες διαρκώς μέσα στην Αθήνα χωρίς να κοιμάται και να ξεκουράζεται. Η κατάσταση αυτή την εξάντλησε σωματικά και ψυχικά και την οδήγησε στο επόμενο στάδιο της κατάθλιψης. Έπεφτε σε πολύωρους ύπνους φοβούμενη πως ακόμα κι όταν αναπνέει κάτι πολύ κακό μπορεί να συμβεί. Στη συνέχεια ύστερα από ένα μεγάλο και επίπονο επεισόδιο μανίας, ακολούθησε η εξαήμερη νοσηλεία της στο Δρομοκαϊτειο την οποία θεωρεί μια φρικτή ανάμνηση λόγω των άθλιων συνθηκών που επικρατούν εκεί για νοσηλευόμενους και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία, η Δόμνα αποφάσισε πως πρέπει να κάνει κάτι δραστικό για τον εαυτό της συνειδητοποιώντας το πραγματικό της πρόβλημα που μέχρι τότε αρνούνταν να αποδεχτεί. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο Δρομοκαϊτειο, επομένως αποφάσισε να συνεργαστεί με το θεράποντα ιατρό της και να κάνει ο,τι χρειάζεται. Η φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθήσει είναι παρόμοια με αυτή που δίδεται σε περιστατικά επιληψίας κι όπως είπε δυσκολεύτηκε πολύ να βρει τα φάρμακα εκείνα που την ρυθμίζουν και την κρατούν σε συγκρότηση και ηρεμία. Επιπλέον τα φάρμακα αυτά είναι ιδιαιτέρως βαριά για τον οργανισμό κι έχουν επιπτώσεις στο σώμα, με πρώτη και εμφανή αυτήν της λήψης επιπλέον βάρους. Όμως έχουν κι άλλες πολύ σοβαρές συνέπειες στο συκώτι, το στομάχι και τα νεφρά. Αυτή τη στιγμή παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες κι έχει πάντα στο πλευρό της την οικογένεια της που τη στηρίζει και τη βοηθά σε όλο αυτό. Εμείς ευχόμαστε στη Δόμνα να παραμείνει γερή και ισορροπημένη και να επιστρέψει στο τραγούδι μιας και διαθέτει μια τόσο όμορφη φωνή ή σε ο,τι την κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη!