Η Σπυροπούλου απάντησε στην Τσιμτσιλή: Κόβεται το Σπίτι μου, Σπιτάκι μου;

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν το Σπίτι μου, Σπιτάκι μου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κόβεται πρόωρα από τον Alpha και το συμβόλαιο της παρουσιάστριας που λήγει το καλοκαίρι να μην ανανεώνεται.

Η Σπυροπούλου ήταν σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου καλεσμένη στο Happy Day και μεταξύ όσων ερωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν εάν θέλει να συνεχίσει η εκπομπή και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

'Επειδή έχουν αρχίσει οι δημοσιογράφοι και με ρωτούν για την επόμενη σεζόν και ξέρεις, υποσυνείδητα έχει μπει στις σκέψεις μου. Όχι ότι δεν υπήρχε, αλλά αρχίζω και το σκέφτομαι πιο έντονα και λέω “τι θα ήθελα εγω;”. Εγώ, γιατί πρώτα θέλω να ξέρω εγώ για να κατευθύνω και τους ανθρώπους και τον παράγοντα τύχη που πιστεύω πολλές φορές έλκουμε αυτά που θέλουμε, δεν έλκουμε αυτά που δε θέλουμε και δεν έχω κάποια απάντηση να σου δώσω.

Αγαπώ πολύ το σαββατοκύριακο και νομίζω θα ήταν άδικο για μένα, τώρα που αρχίζω και βάζω λίγο τα θεμέλια, να ξεστήσω το 'Σπιτάκι'. Τώρα ρίξαμε το τουβλάκι, λίγο τώρα βάζουμε τα υλικά. Θα ήταν βλακεία υπ' αυτή την έννοια να σηκωθώ να φύγω, από τη στιγμή που έχει δείξει και ο κόσμος μια προτίμηση και η ομάδα. Και τα παιδιά νομίζω ότι θέλουν. Δεν το έχουμε συζητήσει πολύ γιατί είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί'.