Δήμητρα Ματσούκα: Κατηγορούμενη για χρέη στο Δημόσιο - Πουλά το σπίτι της για να… ξελασπώσει!

Μπελάδες για την Δήμητρα Ματσούκα που κατηγορείται για χρέη στο Δημόσιο! Για χρέη ύψους 108.000 ευρώ προς το Δημόσιο δικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων η ηθοποιός.

Κατηγορείται λοιπόν ότι οφείλει χρήματα από φόρο εισοδήματος της περιόδου 2010-2011 ωστόσο η ίδια κατηγορεί τον λογιστή της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, κατά την διάρκεια της χθεσινής δίκης, όπου η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε, έγινε γνωστό ότι θέλει να ενταχθεί στον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό έτσι ώστε να αποφύγει την δικαστική οδό. Ο δικηγόρος της ζήτησε για πολλοστή φορά αναβολή στη δίκη λέγοντας ότι περιμένει την πώληση ενός σπιτιού από την οποία περιμένει να λάβει χρήματα, αλλά και την αμοιβή της από κάποια παραγωγή ώστε να μπορέσει να πληρώσει τα χρέη της και να αποφύγει έτσι να να “λερωθεί” το ποινικό της μητρώο, αφού όπως υπογράμμισε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της έχει πρόθεση να πληρώσει.

Το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει ακόμη μια αναβολή υπέρ της Δήμητρας Ματσούκα μέχρι τα τέλη του 2017 έτσι ώστε η ηθοποιός να μπορέσει να βρει το ποσό και να πληρώσει το χρέος της!