Αποζημίωση- «μαμούθ» στους τραυματίες Μάριο Ιωαννίδη- Ειρήνη Κολιδά του Survivor

Το τροχαίο που είχαν οι Μαχητές την προηγούμενη εβδομάδα και στο οποίο η Ειρήνη Κολιδά κι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τραυματίστηκαν σοβαρά ανάγκασε την πρώτη να αποχωρήσει από το παιχνίδι αφού θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Μετά το ατύχημα, αρχικά ακούστηκε πως ο δεύτερος επιθυμεί να γυρίσει στο παιχνίδι μόλις του το επιτρέψουν οι γιατροί, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και μάλιστα, στην εκπομπή La Biri biri, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανέφερε πως σύμφωνα με πηγή της και εκείνος 'έχει τραυματιστεί τόσο σοβαρά που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.'

Η Πατλάκη είπε χαρακτηριστικά όσον αφορά την αποζημίωση στους δύο παίκτες:

'Από την ίδια πηγή ακούστηκε μια αποζημίωση- μαμούθ που έλαβαν και η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης, δηλαδή οι δυο παίκτες που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά σε αυτό το τροχαίο που έγινε στον Άγιο Δομίνικο. Είδαμε όλοι το βανάκι. Ουσιαστικά ήταν πάνω σε μια καρότσα οι άνθρωποι, δεν είχαν ούτε ζώνες ασφαλείας, τίποτα. Ήταν διάτρητο από παντού. Αν ήθελαν οι παίκτες να στραφούν εναντίον της παραγωγής μπορούσαν να το κάνουν άνετα, όπως το είχε κάνει η Ευαγγελία Δερμετζόγλου πριν από χρόνια και η οποία είχε δικαιωθεί στα δικαστήρια. Η ίδια πηγή λοιπόν μας είπε ότι η παραγωγή, η οποία είχε ασφαλίσει τους παίκτες, έδωσε και στους δυο παίκτες μια αποζημίωση που πλησιάζει πάρα πολύ το ποσό του επάθλου (δηλαδή τα 100.000 ευρώ). Με τον όρο βεβαίως να υπογράψουν ότι θα παραιτηθούν από οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα τους'.