Αναίσθητη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η τραγουδίστρια Joni Mitchell!

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά για την τραγουδίστρια Joni Mitchell, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μία κλίση για ασθενοφόρο στις 2.30 το πρωί από το προσωπικό της.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη με την 71χρονη τραγουδίστρια, αλλά βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της. Οι άνθρωποί της λένε πως η τραγουδίστρια μέσα στο ασθενοφόρο κατάφερε να επανακτήσει τις αισθήσεις της.

Λίγες ώρες αργότερα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ανέβηκε ένα μήνυμα που ενημέρωνε τους fun της πως «η Joni νοσηλεύεται προς το παρόν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο του Los Angeles, αλλά έχει τις αισθήσεις της και είναι σε καλή διάθεση. Για ο,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε».

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η Joni Mitchell είναι Καναδή τραγουδίστρια και συνθέτρια της φολκ, ποπ και ροκ μουσικής. Ασχολείται επίσης με την ζωγραφική και την φωτογραφία. Το άλμπουμ της "Blue" του 1971, έχει καταλάβει την 30ή θέση στη λίστα του Rolling Stone με τα 500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θεωρείται το Big Yellow Taxi.